Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strabismusek

do facetoww

Polecane posty

Gość strabismusek
wiesz ja oprocz zeza tez mam cala mase innych wad ale o nich wcale nie mysle. nigdy nie pokazalm sie zadnemu facetowi bez okularow nigdy nie wylam w zadnym powaznym zwiazku

Gość zdaniem.faceta
śmiało, jesteś anonimowa, wywal tu swoje wady , obawiam się za chwilę się tu zjawi setka albo dwusetka kobiet z różnymi wadami , faceci się zaczną przyznawać do błędów natury :) szatyna - Ciebie nie rozumiem, dlaczego dajesz 'rzyć' kochankowi , czyżby mąż był dupkiem a moze masz za dobrze i wrażeń szukasz ?

Gość szatynaaaaaaaaaa
ja mam do tego odstajace uszy:) acha i lekka nadwage(ale co tam-piersi dzieki temu wieksza sa) I zawsze wszystkim mowie,nie dotykajcie moich uszu bo odgryze reke. Jestes przed 30-stka,wez sie w garsc. Skad jestes?Gdybys byla moja kolezanka to bysmy sie w3ziely pod pache,ty zezowata,ja slon jumbo, poszlybysmy na imprezke pogadac o jakichs babskich pierdolach. No i pomysl o tym, ze cale zycie przeciez przez tego zeza ukrywac nie mozna.Moze ten gosciu,ten teraz jest tym ,ktory jest w stanie zniesc wszystko byleby byc z toba.

Gość strabismusek
moje uszy do malych tez nie naleza celulitis nie wiem ktorego stpnia ale wielki ze szok mikroskopijny biust liche wlosy

Gość szatynaaaaaaaaaa
zdaniem.faceta.-masz racje moj maz to dupek,jestem z nim tylko dlatego bo tak jest wygodnie na razie,poza tym zaliczylismy wpadke stad tez dziecko:):Dno ale gdyby synka nie bylo,dawnoo,bardzoo dawno nasza znajomosc by sie skonczyla.Ps.dzis powiedzialm mezowi ze jak sie usamodzielnie to go opuszcze,chcialam byc szczera:) A kochanek to znajomy sprzed lat,zreszta od niedawna jest kochankiem.spotkalismy sie zaledwie raz na dawanie "rzyci":P

Gość strabismusek
i ogolnie estem taka nijaka i bezbarwna

Gość hej mala
to ja cos powiem jesli TY nie bedziesz robic z tego tabu i problemu on nawet nie pomysli,ze to jakis problem jak np. mowisz,ze jestes gruba i mowisz tym..inni zaczynaja tak wlasnie myslec, mimo,ze przedtem nie mysleli o tym tak samo jak osoba z mala nadwaga mowi wszystki patrza jaka jestem sexi, wszyscy zapominaja o nadwadze i mysla, wow, jaka ona sexi :) wnioski sama wyciagnij

Gość szatynaaaaaaaaaa
jesli jestes nijaka i bezbarwna to mozesz podziekowac za to tylko i wylacznie SOBIE. To my siebie tworzymy,nasz charakter,nasza osobowosc. Ja mimo moich wad,smutkow itd staram sie byc usmiechnieta,ubierac na siebie cos zywiolowego,cos innego. Nie mozna sie dac dolom i przezyc swoje zycie w cieniu.Bo na starosc bedzie sie zalowalo i myslalo"ach,moglam to zrobic tak,albo inaczej ,ale byla ze mnie d.u.p.a".

Gość zdaniem.faceta
strabismusek - moim zdaniem facet powinien Ciebie 'rozruszać' , wyczuwam że masz pewne przemyślenia odnośnie własnego zwiazku zatem pozwól , żeby Ciebie facet trochę rozruszał i śmiej się z tych swoich fanaberii :)

Gość strabismusek
ale wiesz ubior i charakter nie ma tu az tak wielkiego znaczenia po prostu taki mam typ urody taki nijaki i nic tego nie zmieni

Gość szatynaaaaaaaaaa
hej mala ma racje. Ja zawsze staram sie byc taka,ze nikt nie zauwaza dodatkowego kg,albo tych przekletych uszu. Smiech to zdrowie:)

Gość strabismusek
a kto powiedzila ze ja sie nie usmiecham? przeciez tylko tu na kafe tak zrzedze na codzien udaje ze wszystko jest ok

Gość szatynaaaaaaaaaa
A ty myslisz ze modelki to jakies super gwiazdy? Akurat kochana moja to maja takie "geby" za przeproszeniem,jak sie nie pomaluja,ze zaden facet by sie za nmi nie obejrzal(pracowalam z modelkami,tancerkami,aktorkami to wiem co pisze). Nijakosci nie trzeba,nie mozna nawet, podkreslac.Bo i po co. Nie uzalaj sie tylko wyjdz z tym swoim facetem gdzies,zabawcie sie,niech zobaczy jak sie super ruszasz.Bo skoro spotkal sie z toba juz kilka razy to chyba mu zalezy prawda?

Gość szatynaaaaaaaaaa
sorki ale wlansie spojrzalam na godzine.Lece spac:) dobranoc kochana,mysl pozytywnie i niech MOC BEDZIE Z TOBA! ahoj! buzka

Gość strabismusek
akurat sie super nie ruszam mam do tanca 2 lewe mam zaburzona kordynacje ruchowa to chyba przez tego zeza bo nie mam widzenia obuocznego przestrzennego i stad chyba brak tej koordynacji- kolejny moj kompleks

Gość zdaniem.faceta
właśnie uważam, że kobieta to ma klawe życie oraz wyżywienie klawe, przecież wadę jak określasz odstających uszu niwelujesz za pomocą kolczyków, kolczyki za długimi włosami chowasz , grzywkę lekko rzucasz na oczy i facet będzie patrzył na Twoją grzywkę , bieliznę sexi zakladasz i facet będzie Ciebie podziwiał, długie proste włosy rzucasz na swoje piersi i włosami zakrywasz piersi - to jest afrodyzjak :) , co jeszcze chcesz wiedzieć jak kusić faceta ? Zez to jest również afrodyzjak i masz to szczęście, że masz zeza i możesz nie tylko kuperkiem kręcić :)

Gość strabismusek
no trzeba jeszcze miec te wlosy zeby nimi cos zakrywac

Gość zdaniem.faceta
ciągnij włosy aby zakrywały piersi, to chyba nic trudnego :) ale będziesz mieć powodzenie, już jestem o Ciebie zazdrosny :)

Gość strabismusek
zdaniem faceta--------- zartujesz sobie a mi wcale nie jest do smiechu

Gość trele mele dudtki
z zezem nic nie zrobisz, podejscie do zycia mozesz zmienic i wlasnie od tego zacznij - bardzo negatywna jestes, a to nie przyciaga...to nie zez moze zrobic ze bedziesz sama a predzej negatywne podejscie do zycia...powodzenia

Gość strabismusek
latwo sie mowi jak sie ma proste oczy

Gość uppppppppppppppppp

Gość upppppppppppppppppppppppp