Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

KŁUCIE W SERCE!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nikaaa5

Od wczoraj kłuje mnie serce jak oddycham to najbardziej, wszyscy mi mówią, że to na tle nerwowym, czy powinnam się tym zaniepokoić?

Ja tez tak mam.Przejdzie Ci to...ale ciekawe po jakim czasie...Mnie kiedys tak bardzo bolalo,ze nie chodzilam caly tydzien do szkoly,bo praktycznie wcale nie spalam w nocy...Nie mialam sily na nic.Bylam u lekarza i dostalam cos tam na uspokojenie...Teraz mnie te zboli,ale to raczej nie na tle nerwowym,bo siedze przed kompem i sie nie denerwuje ;) Juz dawno powinnam isc na badania...Ale nie chce i nie pojde ;) Nie wiem sama czego ja sie boje...Chyba wlasna glupota mnie przerasta :P

Gość nikaaa5
No to trochę mnie uspokoiłyście :) Jutro mam wolne to chyba i tak przejdę się do lekarza, chociaż coś mi się zdaje, że najprawdopodobniej będzie to ta cala nerwica, bo nerwowa ze mnie osoba i to bardzo..:P

Gość mira35
idz do lekarza. bolu serca nie ma co lekcewazyc. pamietaj tez, ze jesli duzo siedzisz i malo sie ruszasz to sztywnieje ci kregoslup, napinaja sie miesnie i w naturalny sposob owocuje to problemami z krazeniem i miesniem sercowym. codzienny spacer potrafi zdzialac cuda, serio

tez to mialam i tez podobno od stresu. Wez troche wiecej magnezu, jakies tabletki z mineralami i odpocznij, powino przejsc :)

Jesli cie kluje a najbardziej przy oddychaniu to na 100% jest to nerwobol miedzyzebrowy; wez jakis lek przeciwbolowy np. APAP albo Ibuprom a przejdzie jak reka odjal i nie przejmuj sie tym bo jak sie denerwujesz to szybciej oddychasz i bol sie nasila; powodzenia

Gość ===hn
i nie zaszkodzi a nawet pomoze ASPARGIN FORTE to jest potas + magnez