Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kominnnnol

DRamat nastolatek co o tym myslicie

Polecane posty

Gość kirikao
ja myślę że Ci faceci jeśli poniosą winę ,to tylko przez fakt, że zamieścili zdjęcia. w innim wypasku sprawa by nie wyszła poza wąski krąg zainteresowanych.

Gość kirikao
poniosą KARĘ oczywiscie :-) takich sytuacji jest niestety wiele, bo ludzie seks traktują zwyczajnie jak zabawę. to tak jakby wymazać kogoś po pijaku markerem... a to przecież prawdziwy dramat a nie średni wstyd...

Gość Kominnnnol
a ja uwazam ze to dziwki bo normalna dziewczyna nie dopuscila by do sytuacji gdy jest sama w pokoju z facetami i mu obciaga nie ma usprawiedliwienia czyx jej dali jakies prochy czy nie sama sie prosila i dobrze jej tak dziwka ebdzie dziwka

Gość kirikao
nie wiesz jak to jest po takich prochach skoro piszesz takie bzdety...

Gość upppppppppppppppp

Gość upppppppppppppppp

Po prochach, czy nie po prochach, czy robiły to za kasę czy z miłości - nieważne! Nie wolno publikować zdjęć bez zgody fotografowanych!

Gość babcia_boleslawa
w PL jest dziwne przyzwolenie na tego typu "praktyki", jezeli kobieta zostaje zgwalcona to jej wina bo nosi za krotka spodnice, jezeli szef ja molestuje seksualnie to jest jej wina, bo ona go prowokuje wlasciciel bloga napisal, ze laski same sa sobie winne, bo obciagaja obcym facetom Ania skadstam, ktora popelnila samobojstwo, bo molestowali ja chlopcy w klasie sama byla sobie winna bo to, tamto, owamto NIE!!!!! nie zgadzam sie!!! Trzeba napietnowac takie postepowanie mezczyzn w stosunku do kobiet! nie mozna obwiniac kobiet w takiej sytuacji! dlaczego nikt nie napietnuje tych facetow, ktorzy nie dosc, ze sfotografowali te dziewczyny w sytuacji badz co badz intymnej to jeszcze wstawili te zdjecia do internetu!!!! Dziewczyny powinny wziac dobrego adwokata, ktory by wytoczyl porzadny proces tym mezczyzna, "naruszenie dobr osobistych" sie klania, moze gdyby "ofiary" takich zachowan nie baly sie walczyc o swoje przez sadem i te sady orzekaly by wysokie odszkodowania za straty moralne to takich sytuacji nie byloby wcale!!!