Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreatorka marzeń

Podzielcie się wrażeniami

Polecane posty

Gość kreatorka marzeń

Gdzie Wam się podobało najbardziej? Chodzi mi o wycieczki, fajne miejsca, muzea, stare zamki, które warto zwiedzić, zobaczyć. Też chętnie tam pojadę.

Gość kreatorka marzeń
mnie sie bardzo podobało z moim misiem na sianku w stodole . orgazm za orgazmem powodowały włżące mi do pochwy łodygi suchej trawki.

jesli gory to dla najwspanialsze sa tatry jesli zamki to proponuje zobaczyc zamek na kaszubach (dokladniejszej lokalizacji nie pamietam ale jest w przewodnikach turystycznych), ktory kilka lat temu bogaty koles sobie wybudowal (mial takie marzenie, sam zrobil projekt) ale zabraklo mu kasy na dokonczenie budowy. bardzo fajne miejsce

Londyn, Szkocja cała i zamki szkockie. Prowansja ale nie Lazurowe Wybrzeże tylko ta prawdziwa:) . Cudowne, stare masto Albi (pod hiszpańska granicą). Barcelona i budowle Gaudiego. W Polsce Malbork, Kórnik, Łańcut. Mazury i Bieszczady... Biebrza i spływy kajakowe.. miodzio... I Czorsztyn... dużo by wymieniać:D

Karpacz , muzem zabawek :) śliczna księzniczka na grochu :) Krucze skały , cudowne i najstarsze w Europie schronisko w dolinie przy stawie :)