Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Ha ,no to będzie przynajmniej news dnia D

Polecane posty

Gość no tak a
bo ty nie jestes zly facet :) tylko troche zagubiony ;) :D

to może zostań moją Ariadną?? :D:D:D:D:D:D:D wszak miejsce się zwolniło:)

🖐️ a to ci nowina :D widac, ze raczej jestes zadowolony, wobec tego GRATULUJE 👄

Gość uczcijmy to
to pijemy teraz czy wieczorem?

strip 👄;) powiedz,co by tu pomogło ,gdybym się ciął żyletką lub chciał skoczyć z mostu z tego powodu??? Myślisz,że warto by było??

zal mi takich ludzi...powierzchownie cyniczni a wewnatrz wszystkie emocje doprowadzone do wrzenia...ale takie taborety zawsze były i będą...siępokazywać ze sa tak twarde ze dupa boli jak sie na nich siedzi. Brzydze sie takim typem \"człowieka\"

ha ha następna nieomylna i do tego wyrocznia się odezwała :D:D:D:D Jak się kimś brzydzę to mi go napewno nie żal :p :D :classic_cool: bo to jest najgorszego typu zakłamanie :p więc powodzenia w zakłamaniu życzę :D

🖐️ 👄 X, jestes cynicznie powierzchowny? dlaczego ja tego nie zauwazylam? myslalam, ze jestes przesiakniety cynizmem do szpiku kosci czy jakos tak ;) i za to wlasnie Cie lubilam, a tu masz taka niespodzianka😠

strip 👄 widzę ,że humorek dopisuje:D:D:D:D:D:D tak łatwo rezygnujesz ze swojego zdania o mojej nieskromnej osobie?? tigra spoko lusi bydzie dobrze :D

zdania ot tak sobie nie zmieniam ;) bo nikt mi nie bedzie mowil jak zyc i z kim zyc :D :D X👄wieczorem pogadamy, taka mam nadzieje❤️o tym Twoim cynizmie:D:D ok?

Gość K K K
Wrrrrrrr ...... trzymać łapki przy sobie dziewczęta, wszak skończyło się bezkarne adorowanie Xyzed a :-D Iksuś 🌻 😍

Gość He he he ....
XYZV - nie nastawiaj się - bo drinkuś z XYZed em - niedoczekanie :-D :-D :-D zaparz sobie lepiej herbatkę i zacznij rozkoszować jej smakiem ... w samotności :-D Rozkochałam w sobie Xyzed a - nieodwracalnie 😘

Gość a to jego
można rozkochać??? wątpię :p Chyba raczej jedynie nadstawianiem tyłka :D:D:D

Gość też sobie
wybrałaś faceta :D:D:D:D:D:D lepszego nie było ??:D

też sobie - :P widzisz każda potwora znajdzie swego amatora czyli i xyzed :D:D:D

Gość xyzedzie
a kogo to obchodzi ?

jeśli ciebie nie obchodzi ;) to po kiego diabła tu chodzisz i czytasz?? :D:D:D:D:D to oczywiście było pytanie retoryczne :D:D:D:D:D

o rany ! dziewczyny ... jeesli chodzi o xzydeda to ...... JEST MÓJ .. a to dlatego że; jesteśmy parą nie do zdarcia ! po takich przepychankach słownych i agresji w piśmie , nastalł ! !! SOJUSZ,. A TO ZNACZY ze , ludzie sobie malo przychylni , i nie mający wspolnego jezora .. nagle ( a moze i pozno ) dochodza do wniosku , ze nieodzywanie sie , bądz brak dialogu , na poziomie homo . nie daje sznas , dodaje jeszcze raz na sojusz xzy i ti.... tłumacząc xzyti ,. ale mam dzisiaj wene ... pozdro,.