Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewna19

rude włosy...

Polecane posty

czesc wszystkim... otoz moj maz ma bardzo czarne wlosy jego drugi brat tez a trzeci jest rudy, rodzice mojego meza tez nie maja rudych wlosow, moi tak samo. czy moje dziecko moze miec rude wlosy?

Gość rolade z owocami
chyba moze:) u mnie ani rodzce ani dziadkowie nie miali rudych wlosow a mam rudego brata rodzonego i kuzyna:) gdzies w zamierzchlych czasach mielismy rudego przodka i sie ujawnilo to:)

kiedys s;lyszalam (ale nie wiem czy to prawda), ze co 2e pokolenie jest rude (ale nie koniecznie) czyli jak brat Twojego meza jest rudy to Twoje wnuki moga byc rude

hmm... moze nie chodzi o to ze nie lubie, tylko ze oboje mamy ciemne wlosy a moze sie okazac ze dziecko ma rude... glupio tak i nie ukrywam ze srednio podobaja mi sie rudzi ludzie...chociaz bywaja ladni

np ja :D tak serio to ruda dziewczynka to ok, ale rudy chłopak to już gorzej pewnie boisz sie że ludzie beda gadac skąd rude dziecko nie? ważne żebys Murzyna nie urodziła

Gość poko loko
ale wy jestescie przeciez rudy to tez kolor wlosow tak jak blon czy czarny. czy ludzie przez to ze sa rudzi sa inni?? nie wiec w czym problem.

ups sorki... myslalam ze chlopiec:) no zgadza sie, kolor jak kazdy inny ale jakos najbardziej podoba mi sie czarny kolor wlosow. i nurtuje mnie czemu ten brat mojego meza jest rudy:/ i czy moje dziecko tez moze, choc mysle ze jest male prawdopodobienstwo.

Gość a ja mam rudego chlopaka
ale jest niesamowicie przystojny :) no i oryginalny ;) jego rodzice tez sa czarni a on rudy. to jednak mozliwe

Gość a ja mam...
tego nie wiem ale pewnie tak. to jest w genach.

Gość a ja mam...
hehe no co Ty, nie dam jego zdjecia bez jego wiedzy

Gość a ja mam...
wiesz sama nie widze w tym sensu zeby umieszczac tu jego zdjecie. pozdrawiam

no oczywiscie ze nie tutaj... tylko ja chcialam zobaczyc... :) ale jasne...nie ma sensu. jednym slowem genetyka to jedna wielka zagadka.... eh..