Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanilia i czekolada

Słuchajcie mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość wanilia i czekolada

Żyję w wielkim stresie, mam nerwicę i okres ZAWSZE mi się spóźnia. Ale czy mogę być w ciąży??? Współżyłam w 41. dniu cyklu, w prezerwatywie. Dziś jest 47. dzień cyklu. Poprzedni mój cykl trwał 71 dni i robiłam wtedy dwa testy ciążowe choć zawsze używamy prezerwatywy. Uspokójcie mnie. Nie mogę być w ciąży, bo mam straszną nerwicę i biorę leki na depresję. Współżyję bardzo rzadko, jakoś raz na miesiąc lub dwa i do tego w prezerwatywie, czy miałabym aż takiego pecha?? Nie chcę urodzić chorego dziecka... uspokójcie mnie, doświadczone kobietki - ja za rzadko wspołżyję żeby nabrać wprawy choć mam już 27 lat. :(

Gość wanilia i czekolada
Nie naprawdę nie ściemniam. Miałam okres dokładnie w 71. dniu cyklu POMIMO brania luteiny - wiem, że mam rozreguiowany organizm, ale to przez psychotropy.

Gość wanilia i czekolada
Aha zawsze przed miesiączką mam biegunkę i teraz też mam.

Gość jesli to nie sciema...
Jak się denerwujesz, to najlepiej zrób test ciążowy... Na forum nikt Ci nie da odpowiedzi! Chyba, że jaka wróżka się znajdzie..

Gość wanilia i czekolada
ale sześć dni po stosunku test? to chyba za wcześnie? nigdy nie obliczałam dni płodnych i po prostu nie wiem czy mogłam mieć wtedy... zaczyna mnie strasznie brzuch boleć, jak przed okresem...

Gość wanilia i czekolada
Doradźcie proszę :( 😭

watpie czy przy takich dlugich cyklach jest owulacja, poza tym byla gumka, wiec nie schizuj, bo szanse sa naprawde znikome