Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elementary

pomijajac kwestie kilogramow, to czy zejde z rozmiaru spodni 38 na 36 w tydzien

Polecane posty

Gość To wszystko d...
nie jadłam już po 15 i nie czułam sie źle ani nic nawet przybyło mi energii , ale każdy organizm jest inny...

Gość do to wszystko d
bardzo ci dziekuje za odpowiedzi!

Gość do to wszystko d
i nie przejmuj sie krytyka:)

Gość To wszystko d...
spoko :)

Gość Smutna_Królewna
Do wszystko d... ZGADZAM się z Tobą. FATCat też mi działa na nerwy. Nie rozumię, po co ona tutaj wchodzi. Ja jestem dziś tylko na kawie i czuje sie dobrze. Wierze w taka diete jak trzy kawy plus kalafior. Mi pomaga, kiedyś też pomogła. Nawet jeśli FatCat nie udało sie, to jej problem. Nie ma prawa krytykować mojej diety, która JEST SKUTECZNa. Dla mnie. Skoro jesteś szczupła, to jak Ci "to wszystko d..." powiedziała co tu robisz? Fajnie tak innym sie pieerdoli, nie?. Jesteś załosna. Trzymajcie za mnie kciuki, pozostali którzy wierzą w expres slim;*

czitaaa raz piszesz: mam 166 i chce wazyc do grudnia 55 kg (chociaz nie wiem czy to juz bedzie 36) a potem: jak bede wazyla 55 tp bede nosila 36, wiem ze tak nosilam ????

Gość RąbniętaMarylka
macie racje dziewczyny, kazdy robi jak chce i odchudza sie jak chce:)powiedz smutna krolewno jak ty szybko schudlas?tzn jaka metoda,bo piszesz,ze raz ci sie juz udalo.Ja od czasu do czasu tez musze sie przeglodzic przez pare dni,nawet dlatego zeby skurczyc zoladek, albo zrzucic to oc mi sie nagle przybralo:)

Gość Smutna_Królewna
Stosowałam tą metode w 1gm, jakoś tak na wiosne. Rano wypijałam kawe,po szkole tez kawke i owoc, albo gotowane warzywa. Na kolacje piłam kawe. Chudłam szybko. Wiem, że w w niecały miesiąc (chyba 18dni ) było mnie 7kg mniej;) Wynik utrzymał sie przez dwa lata, a teraz.... Znowu to stosuje. Na mnie to po prostu działa i to będę stosować;)

Gość pisalam juz tu dzis
to piszcie tu o waszych efektach,nie dajmy zdechnac topikowi, moze i mnei zmotywujecie:)tez podoba mi sie pomysl szybkiego chudniecia, a nie 3 kg w dwa miesiace:)