Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioritanka

PYTANIE DO p.TUSKA I POwcow

Polecane posty

Gość senioritanka

heh juz 3 raz kasujecie temat,a wydaje sie byc na czasie !!! ja pytalam tylko co p.tusk ma do zaoferowania wszystkim tym ktorym obiecal po powrocie do polski CUD!!! pytam sie wiec ,czy bedzie jakas praca za te 6-7 tysiaka ,mieszkanko na poczatek no i jakis chociaz jeden basen w okolicy przy autostradzie dla relaksu ,ot tak wekendzik spedzic z rodzinka ;) no o realnym wzroscie wynagrodzenia porozmawiamy po nowym roku ,bo teraz to chyba trzeba bedzie dla nauczycieli dac,a i lekarze sie upomna ,gornicy ,chutnicy i stoczniowcy ;)zycze powodzenia panie tusk !!!ale blado to widze !!! aha wara od skladek rentowych !!!!!!!!mnie to dalo 100 zl miesiecznie wiecej na wyplacie wiec wara !!!! z diet poselskich sobie odejmijcie a nie spoleczenstwu !!!!!!!!! w styczniu wpadne po karnet na basenik ;) milego wieczorka komuszki :P:P:P

Gość tak tak dla nauczycieli
!!!!!!!!!! jestem nauczycielką , nalezy mi się !!!!!!!!!!!!! Kiedy to nastąpi ?? W listopadzie wieksza kaska, płatna z góry ?? Czekam więc !!!

Gość senO dolinie
popieram !!!szczegolnie te baseny ;)

Też się zastanawiałam , ale nieważne !!! Ważne , że będą większe pieniądze !!!!

Oj i baseny będa nareszcie !!!!

Gość senO dolinie
co sie czepiasz hutnik to hutnik,zwal jak zwal czysta literowka a tu zaraz halo :P baseny prosze ,autostrady no i dla nauczycielek kase !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość swinkowaaa
skad sie tacy rozczeniowi ludzie biora?

Gość tak se mysle
co to znaczy hakuna??? to rodzaj zylaka odbytu czy co ?? wy POwcy i KOmuszki macie ciagle problemy ale nie z tym co trzeba !!!lepiej robcie skladke na te autostrady i podwyzki i nie probujcie PRYWATYZOWAC SZPITALI bo w ryj!!! aha jak tam basia :P ma sie dobrze czy juz w pasiakach siedzi ?? a moze zaczela sypac swych kolezkow partyjnych ;) heh zenada z was POsrancy

Jacy roszczeniowi ??? Toż to jedynie cieszymy się z realizacji obietnic !!! Już zastanawiam się na co wydać te dodatkowe pieniądze !! Może jakieś kanary wreszcie ??

Zresztą, tak tu będzie w Polsce CUDnie , że i te Kanary potrzebne nie będą !!!!! A co do szpitali, zgoda !!! Ja też nie pozwolę na prywatyzację !!! Jakby co dołożę z drugiej strony po ryju !!!

Gość swinkowaaa
moze warto mowic o tym, co trzebaby zrobic w Polsce, zeby bylo lepiej, a nie oczekiwac na gruszki na wierzbie - kazdy cos obiecuje, a przed wyborami to juz wogole utopie sie kreuje... wiec dajcie sobie spokoj z tym chamstwem. nikogo nie nauczylo jeszcze, za zamiast sie obrazac, pomawiac i szukac dziury w calym , lepiej jest skupic sie na tym co mozna zrobic, zeby choc troche w Polsce lepiej bylo. poza tym moja babcia mowila zawsze, jak sobie sama nie zapracujesz, to nikt ci nie da.

swinkowaaa ???? To ja mam zapracować na ten CUD GOSPODARCZY ??? Własnymi rękami ?? Może wezmę łopatę i podkopię szkołę ??? Obiecali mi kase i tyle !!!!! Czekam więc na OBIECANY CUD !!!!!!!!!

Gość nauczyciele...
rozpoczeli protest. Rząd Kaczynskiego obiecał im podwyzki, a tymczasem jest nowa ustawa budżetowa, ktora nie tylko nie podwyzsza nauczycielskich uposażen, ale jeszcze je obniża, bo obnizona zostala kwota bazowa. Taki numer na koniec wywinął nauczycielom pan Kaczyński.

W PiS-ie cudów nie obiecywali. Dlatego im wierzyłam !!!

malo zarabiam i zmuszona jestem podjadac własną kupę

Nic nie wiem o numerze Kaczyńskiego. Teraz będzie nowy rząd i oczekuję spełnienia obietnic i tyle.

Gość swinkowaaa
a mi obiecywali, ze ktoregos dnia spotkam ksiecia z bajki ... nauczycielko, mam nadzieje, ze mlodych ludzi uczysz innego podejscia do zycia. kazesz im wspolnie cos budowac, pracowac nad czyms , bo nikomu sie nic nie nalezy tylko dlatego, ze sie urodzil.

O . K. podszywaczu , swoją kupę możesz zjeść sam, a ja czekam na CUD !!! Obiecany CUD !!!!

czekam że Tusk moją kupe zamieni w smaczny befsztyk z surówka. może stanie sie cud!

Gość nauczyciele...
hehehehe

swinkowaaa , jasne że uczę ich , że na wszystko trzeba sobie zapracować. A w cuda nigdy nie wierzyłam !!! Dlatego też nie głosowałam na Tuska !!! Głupoty głosił w swej kampani wyborczej !!! Zresztą , teraz wybory to była kpina !!! Głosowało się na liderów , jakby to były wybory na prezydenta !!!

podnieca wrecz do szalenstwa mnie doprowadza pieprzyk prezydencki , dlatego od cudow Tuska wolałam własnie Kaczyńskich.

Gość tych kurdupli
ale masz gust!!!

Fajnie piszesz , rozśmiesza mnie to !!! Ale ubaw, po pachy !!! Podpisuję się pod tym, nie ma to tamto !!!

Gość swinkowaaa
kazdy chyba wie, ze im ktos lepiej klamie, tym wyzej sie pnie w polityce... prawda bylaby przerazajaca!! tak naprawde ( nigdy nie wiem czy na prawde czy naprawde) nikt z kandydatow nie dal konkretnych odpowiedzi , rozwiazan .. moze i programy piekne ,ale brak pomyslu na wykonanie ... i tu wlasnie tkwi problem. dopuki w polsce nie beda rzadzic ludzie,ktorzy juz cos osiagneli w zyciu i chca sie spelnic "spolecznie" zmieniajac cos, bedzie tak jak jest :( niestety

dokladnie ja teraz szukam inna prace ale moze poczekam po maja byc takie place jak w Uk. Tusk gadal brednie a Polacy mu uwierzyli.

swinkowa, ktoś się podszywa pod moje wpisy, ale niech tam. One mnie śmieszą i rozbawiają i tyle. Wiem jedno PiS głosił to co chciał zrobić , a to ludziom nie pasowało. Oni starali się mówić prawdę , wiele nie obiecywali. Natomiast PO mamiło i obiecywało CUD. Kto uwierzył , zagłosował właśnie na nich. Wiem , że cudu nie będzie dllatego kpię z tego, to tyle.

ja tez z tego kpie ale nie rozumiem czy ludzie sa tak latwowierni? chyba ze pieniadze beda z nieba lecialy na to wszystko.

senioritanka !!! A Ty gdzie ???? Zapodałaś temat i zniknęłaś !!! Oj , nieładnie, nieładnie !!!