Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioritanka

PYTANIE DO p.TUSKA I POwcow

Polecane posty

Gość tak tak dla nauczycieli
donna leng , tak ludzie są łatwowierni. A przekonają się o tym za dwa lata. Ale pamięć ludzka co niektórych jest krótka, a szkoda !!!

czarnuch............... , a Ty widzę że jesteś od łopaty , żeby nie wiedzieć jak pisze się który ???

donna leng , a do Ciebie mam słabość od dłuższego czasu. Masz podobne polityczne zdanie do mojego, widzę Cię na wielu topikach i pewnie Ty mnie też ( teraz jestem pomarańczowa, inny nick ) , oraz na takim jednym , który obserwuję od dłuższego czasu, a którym jestem zinteresowana. Oczywiście nie wpiszę go tutaj !!! Może właśnie tam się spotkamy !!!!

Słuchaj czarnuch...............Uczyłam się wiele lat, skończyłam studia i dodatkowo jeszcze podyplomowe. Traz pracuję ciężko, może dla ciebie nie , bo nie macham łopatą , ale zarabiam grosze !!! Kiedyś matoł, to był matoł , a teraz nazywa się to dyslekcją !!!!!

donna leng , ja też szanuję swoje zdanie i też zawsze byłam na czarno. Nie bałam się ataków, oj nie. Ale na tym topiku wydaje mi się że jest wesoło. Na pomarańczowo , w sposób kpiasrski mogę mieć więcej żądań. Obiecanych oczywiście przez PO !!!!!

czarnuch............... tak, i tu przyznaję Ci rację !! O dyslekcji zapomnijmy. Tak sobie powiedziałam. Domniemam , ze nie jesteś teraz w Polsce ???

Gość senioritanka help

Gość senioritanka help

Gość na zadupiu pewnie
nie jestem i byc nie zamierzam dopuki nie zaczną w kraju rządzić ekonomisci bo gospodarka kraju to nic innego tylko olbrzymia firma z wydatkami potrzebami kraj musi zarabiać a nie rozdawać pieniądz robi bieniądz i tyle ja mam to wydaje a inny zarabia i to jest proste a jeśli musze polowę oddać dla państwa to nie zarabia nikt

Gość makarena
huta pisze sie przez samo " H " nie przez ch. jeśli taki jest poziom społeczeństwa to nawet CUD nie pomoże , a co ma zrobić rząd.. chcesz dyskutować o poważnych sprawach a piszesz jak analfabeta . pozdrawiam senioritanka.

Gość makarena
ja zgadzam sie z tym czarnuch............... ale wy beznadziejni jestescie myslicie ze wam dadzą do roboty j**ane nieroby tusk mam nadzieje uwolni ludzi przedsiebiorczych od tych kturym zawsze trzeba dac , gurników ,hutników ,kolej i daj panie boze mu tyle poparcia w sejmie zeby wprowadził podatek linjowy i to by było na tyle. bo nawet sie pisać nie che z ludzmi co pojęcia nie mają co pisza.

czarnuch......... ja siedzę tu i pracuję ciężko od lat i co.........? Coby nie powiedzieć jajc..........o

A senioritanka gdzieś uciekła !!!!!!

Gość do ...tak tak dla nauczycieli
A co to znaczy domniemam?

Gość kij ma do zaoferowania
o cuda musisz sama się zatroszczyć

Gość Gargamel Reaktywacja
tjaaa :D