Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PinkPink

Farbowanie włosów - Z czarnych na blond ?

Polecane posty

Mam taki problem.. Farbuje wlosy na czarno (naturalny ciemny blond) i chciałabym zmienić kolor na taki platynowyy blond :) czy to możliwe przy czarnych farbowanych włosach? Prosze o jakas rade :p

Gość Agata*86
oooooooojjjjjjjjjj. będzie ciężko. najlepiej do fryzjera rozjaśnic.Ale to bardzo niszczy włosy.

Gość mysle ze to nie uczulenie
najtrudniej wyjsc z czarnych i rudych odcieni :( przerabialam to kiedys. Najlepiej czekac az odrosna i ciagle podcinac. Jesli juz sie uparlas zeby je rozjasnic, to idz do dobrego fryzjera i nie oszczedzaj pieniedzy na fyzjera, bo lepiej miec wlosy na glowie. Powodzenia, bo z pewnoscia sie przyda

Gość honey_m
ja jatem po takiej metamorfozie....zajmie Ci to jakies pol roku koszta to jakies do 150 zl miesiecznie...na fryzjera zabiegi i odnowe wlosow bo jest to na tyle radyklana zmiana ze po prostu moga Ci odpasc te przetrawione wlosy. Mi sie udalo..kosztowalo mnie to duzo i dlugo...nie radze zadnych magicznych sciagan koloru z calych wlosow,bo bedzisze miala przerabane. Nie wiadomo co wyjdzie a pozatym wlosy sa za bardzo przetrawione.wiec jak nie chcsez miec zupelnie krotkich lepiej wolniej....

Gość honey_m
aha i oczywsie jka juz dojdziz do efektu koncowego jest siano...wiec zaczyna sie regeneracja...dobre odzywki regenaracja u fryzjera ograniczenie np prostownic szuszrek...no i za jakis czas bedzie gotowe i bedzie wygladalo do ludzi:)

Gość honey_m
Prosze nie załamujcie mnie....wszytsko jest i wszytko jest dla ludzi tylko ze trzeba madrze....wiec powtarzam magicznie sciaganie koloru na czarnych przetrawionych wlosach farba wyjda rude!! gwarantuje! zrob to normalnie jak juz chcsez a nie kombinuj.

Gość honey_m
chcez miec wlosy na glowie i nie wstydzic sie wychodzic na ulice idz do fryzjera....odrazu Ci mwoie nie kazdy sie podejmie tego zabiegu.Poniewaz nie wiadomo jka wlosy zareaguja...moga odpasc wykruszyc sie...moga zrudziec...niestey takie konsekwencje czarnej farby

Gość iććie sie pierdolidź
'...Farbuje wlosy na czarno (naturalny ciemny blond) i chciałabym zmienić kolor na taki platynowy blond...'

Gość iććie sie pierdolidź
Znudziła ci się sztuczna inteligencja ? P.S. Wqrviajom mnie te filtry modyfikujące treść wpisu.

Gość gość
Bzdury. 2 raz w życiu przechodziłam z czarnych na blond. Za 1 razem pasemkami u fryzjera,na glowie mialam siano. Za 2, sama zdjelam kolor dwukrotnie,dekoloryzatorem colour b4, nastepnie zrobilam 2 kapiele rozjasniajace. Efekt mam blond,piekny, za duzo mniejsza kase i bez az tak wielkich zniszczen. Fryzjerzy chca tylko ciagnac hajs

Gość gość
Użyj farby Biokap. Jest naturalna i jednocześnie wyjątkowo skuteczna, uda Ci się bezproblemowo przejść na blond :)

Gość gość
Ja z kolei zastanawiam się, czy farbować/rozjaśniać moje w tej chwili naturalne włosy... Bardzo dobrze się czuję w jasnych, wyglądam dużo młodziej i promiennie...nie musze myc codziennie co jest ogromnym plusem. Ponieważ miałam trochę problemów z włosami, zniszczyłam je rozjaśniaczem Joanny przez jakiś czas w ogóle nie farbowałam, sporo ścięłam...teraz mam taki naturalny miodowy blond. Niby dobrze, bo nie ma problemu z odrostem...ale kolor jest ładny tylko jeden dzień...zaraz po myciu, na drugi już jest mysi/szary...wyglądam w nim smutno...wyostrzają mi się rysy. Sama nie wiem co zrobić...mam ochotę poczekać do marca i położyć tym razem już w salonie ładny, słoneczny blond...

Gość gość
Zamów sobie z Loreal takie pudełko różowe do dekoloryzacji . Nie pamiętam nazwy . Ja też miałam czarne,nie zniszczyło włosów ,gwarantuje,że szybko uzyskasz ten blond i taniej niż w salonie.

Gość gość
Loreal efassor , teraz sprawdziłam. Kilka osób już tym "odbarwiałam" z czarnego :)

Gość gość
10 lat farbowałam włosy na czarno farba Pallet co miesiąc,bo nie cierpię mieć odrostów.W końcu zdecydowałam się zrobic dekoloryzację.Kupiłam zmywacz koloru Uber Hair Color i udało się.Zeby wyszedł odpowiadający mi kolor, a uwierzcie cięzko było wybrać farbę,aby efekt był zadowalający, zrobiłam jeszcze 4 kąpiele rozjasniające ;) moje włosy zyja i maja się nawet dobrze.Dużo korzystałam z forum Wizaz.Kiedyś kupiłam dekoloryzator z Loreala,trzymałam godz i tak jak czarna.Każda z nas ma inne włosy,jedne są bardziej wytrawione przez farbę,drugie nie.Życze powodzenia w tej walce ;)