Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aytvr

jak mozna kochac kogos po 3 miesiacach? to abstrakcja!!!

Polecane posty

Gość gość
Znam przypadek że po tygodniu ktoś kogoś kochał

Gość gość
słoneczko25 2007.10.26 wiadomo kazdy ma inaczej,proste u mnie to jest tak,że albo od poczatku cos jest albo nie ma i tyle <<<<<<<>>>>>>>>>>>> Ja mam dokładnie tak samo, jesli ta cała chemia nie pojawi się od samego poczatku, to marne szanse że siepojawi kiedykolwiek.

Gość gość
haha "znam przypadek, że po tygodniu ktoś kogoś pokochał" normalnie PRZYPADEK dziwny faktycznie. My zakochaliśmy się w sobie od razu kilka spotkań ale wiedziałam, że to jest to. po 2 tyg zaczęliśmy rozmawiać o ślubie, po miesiącu oznajmiliśmy rodzicom, że chcemy wziąć ślub. Zaręczyliśmy się po 5 m-cach, ślub po 7 m-cach. Jesteśmy razem ponad 8 lat mamy 2 wspaniałych dzieci, wciąż się kochamy :) praktycznie od razu się wie czy chce się z kimś być, musi być chemia od razu, a do miłości to już baaardzo blisko, ale żeby aż 3 m-ce? to już coś nie tak

Gość gość
wczoraj czytalam ten temat zanim ktos go odkopał i zalozylam podobny, mi facet wyznał po miesiacu bycia razem, po 2 miesiacach znajomosci, 6 dnia związku wyjechal za granicę :O Więc '' znamy się'' raptem kilka spotkań.. :O Dla mnie tez za szybko, dziwnie, ja tego nie czuję.

Gość gość
mozna kochac od pierwszego wejrzenia

Gość gość
albo sie ktos podoba albo nie.

Gość gość
kochamy tych ktorzy nam sie podobaja.

Gość gość
My się zakochaliśmy na pierwszym spotkaniu ,jesteśmy razem już 8lat i bardzo sie kochamy, (może nawet bardziej niż 8lat temu). Niedługo mija 5 latek po ślubie,mamy drugie maleństwo i jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
Ale ludzie Wu piszecie o zakochaniu... a nie o słowach ''kocham Cie'' a o tym jest temat!!!!