Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dawidn

POMóż DAWIDOWI !!!!

Polecane posty

Gość ale czy to prawda
oby, niestety istnieja naciagacze :o

Gość dobra duszyczka
prawda,ręcze za tą osobe !

Tak, istnieją naciągacze, ale weszłam na jego stronkę i zobaczyłam że ma dokumenty medyczne ( daję sobie dłoń obciąć że są prawdziwe ), również jest tam galeria zdjęciowa, bardzo mi żal takich dzieci :( mam nadzieje że dobrzy ludzie pomogą Ci, osobiście spróbuję coś zdziałać bo warto pomagać takim jak ty!!!:) dzisiaj my Tobie pomagamy, a jutro może ty komuś pomożesz który będzie potrzebował twojej pomocy POZDRAWIAM I ŻYCZĘ ZDROWIA :)

...My też zbieramy pieniążki na rehabilitację dla naszego Antosia,więc doskonale rozumie twoją sytuacje.Wiem że są jeszcze tacy ludzie którzy nie przechodzą obojętnie i pomagają- czego ci z całego serca życzę.❤️

Gość Ja również bardzo
współczuję i niech tam wpłacę parę groszy:) P.S. Nie odbierajcie tego jako brak empatii, ale co to znaczy-"moja mama pobiera świadczenia rodzinne na mnie"?

Gość MILLLLLLLLLA
Pozdrawiam, i życzę zdrowia, oby znalazły się ludzie którzy CI pomogą !!! jesteś bardzo dzielny że tyle przeszedłeś i się nie poddałeś!!!!!!!!:) TRZYMAJ SIE :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość Pusiaaaa
dokładnie, nie dajmy zatonąć temu wątkowi w milionie inne, KOchani wpisujcie się, piszcie obojętnie co!!! aby ten Topik trafił do osób którzy chcą mu pomóc !!!!!!! bo warto takim osobom pomagać ;):)

Gość ANONIMEK1234567123
:) POZDRAWIAM!!!!!!!

Gość ANIOłEK LULA
również pozdrawiam i życzę więcej zdrowia:):):)

Gość ULUnn
Jesteś bardzo dzielny, rodzice są pewnie z Ciebie bardzo dumni, Tak trzymaj !!!!!!!!

Gość Niciaaaa
Bardzo Ci współczuje i mam nadzieje że będzie dobrze !!!!!

Witam wszystkich, bardzo dziękuję za tak miłe odpowiedzi, które dodały mi dużo otuchy i wiarę że są osoby dobrej woli którzy chcą i lubą pomagać , pytaliście jak moje samopoczucie, teraz ogólnie dobre, założyłem własne forum, na stronie www.pomoz.pun.pl, promując je po innych forach bardzo by mi pomoglibyście, również zachęcam was do zarejestrowania się na nim. Pozdrawiam Dawid

Witam:) Dawid sciskam kciuki za powodzenie:) znam Twoj problem niejako z autopsji... moj maz pokonal raka :) a wszystkim \"madralom\"..moge tylko powiedziec...jak nie zaznales ciezkiej choroby ba! smiertelnej choroby kogos najblizszego...nie wypowiadaj sie!!! ja sama zrezygnowalam z pracy , zeby byc przy moim mezu...w kazdej chwili...zeby dbac o niego... wspierac w czasie wlwwow chemioterapii...i pozniej...walczacego ze skutkami ubocznymi.. nie mialam sily...ani checi myslec o tym ,zeby pracowac...wszystko lecialo mi z rak! nie wspomne o tym jak bardzo sie martwilam o niego jak mnie przy =nim nie bylo! dodam , ze mamy dwoje dzieci...ktore musielismy utrzymac..ale ktore tez mnie wowczas potrzebowaly..bardziej niz kiedykolwiek indziej... przetrwalismy ...rowniez dzieki pomocy ludzi... Dawid! trzymaj sie! nie poddawaj! swiat jest pelen dobrych ludzi! wiem ,ze widac bardziej tych zlych..ale to tylko pozory:) ❤️

Wielkie dzięki! Robię to dlatego że wiem ile to znaczy!My też mamy założony temat ale niestety bardzo rzadko się zdarza żeby ktoś do nas zaglądał i często tak jest że sama podbijam temat.Dlatego prośba do wszystkich nie pozwólcie żeby takie tematy zanikały to wielka szansa na to że znajdą się ludzie którzy pomogą!Nie bójcie się o tym rozmawiać! Dla osób chorych i dla ich rodzin każde wasze dobre słowo bardzo wiele znaczy!❤️

Może ktoś z was zajrzy na Antosiowy temacik?-zapraszamy! Dawid myślimy codziennie o tobie i trzymamy mocno kciuki za twoje zdrowie❤️