Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dawidn

POMóż DAWIDOWI !!!!

Polecane posty

Nie chce mi się tego komentować,bo żal mi takich ludzi jak TY. Dla nas jesteś wielki Dawid i Twoi rodzice też!!! Pozdrawiamy Was serdecznie:)😘

Gość taka prawda
Rodzice Dawida to śmierdzące lenie ktorzy czekaja tylko na to aby ich synowi pomagali ludzie,a oni sami za duzo z siebie nie daja

A z skąd Ty wiesz jakiej sytuacji są jego rodzice może sami są schorowani, albo nie sprawni do pracy z powodu Dawida choroby, jakby mój syn przeszedł tak straszną chorobę to sama nie wiem czy bym była wstanie pracować, ale widocznie ty nie wiesz co jego rodzice przeszli, więc najlepiej zrobisz dla niego jak wogóle nie będziesz pisał, bo ten wątek nie potrzebuje tak chamskiej i nie kulturalnej osoby jakim Ty jesteś. Nie życzę Ci nic złego ale pamiętaj nie wiadomo jakiej Ty się znajdziesz sytuacji, i może Ty będziesz potrzebował pomocy tak jak Dawid.

Dawid, a kontaktowałeś się z Fundacją Mam Marzenie? Oni pomagają spełniać dzieciom ich marzenia. Jestem pielęgniarką, pracowałam na oddziale chirurgii onkologicznej dla dzieci i doskonale wiem, co przeżywasz Ty i Twoja rodzina. Tam właśnie zetknęłam się z tą Fundacją. To wspaniali ludzie. Pozdrawiam Cię serdecznie. http://www.mammarzenie.org/

Gość sony30
jak dajesz prawą ręką to tak żeby lewa niewiedziała niewiem coś takiego jest napisane w piśmie świętym więc nie mówmy o tym czy damy czy nie damy bo najważniejsze jest wsparcie duchowe choć finanse też są ważne ale ile by to nie było to jest nic w porównaniu z cierpieniem chorych i żadne pieniądze nie są w stanie przywrócić im straconych dni spędzonych na rehabilitacjach,chemioterapiach,salach operacyjnych lecz poprzez każdą złotówka im ofiarowana plus dobra wola lekarzy , urzędników może im częściowo to z rekompensować trzymajcie się wszyscy ciepło darczyńcy , chorzy i ich rodziny

Gość sony30
Dawid jestem z tobą a reszta jest milczeniem

Gość sony30
dzięki

Gość sony30
do "taka prawda" człowieku a co oni mają zrobić lepszą prace sobie znaleźć a może wszystko sprzedać i zamieszkać pod mostem ty pacanie masz krosty na mózgu oni w tej chwili robią to co robią kochający rodzice wylewają tony łez i każdą możliwą chwilę spędzają z nim w szpitalu na rehabilitacjach itp jeżeli mogą zrobić więcej poza modlitwą co na pewno już robią podsuń po prostu swój pomysł a nie rzucasz w nich epitetami