Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana troche

facet nic nie odpowiada na słowa KOCHAM CIĘ...

Polecane posty

Gość skołowana troche

od jakiegos czasu... kiedys to on mi to ciągle mówił, wczoraj spontanicznie powiedziałam mu to a on sie tylko usmiechnał... pisalismy sobie tak w smsach, ostatnio nie odpowiada mi tym samym... boje sie zapytac co jest grane:/ wiem ze wy mi nie powiecie, bo skad mozecie wiedziec...

Gość kameliaaaa
myślę,że ma wątpliwości co do tego co do Ciebie czuję-ja tak się zachowywałam w poprzednim związku jak nie byłam pewna uczuć-uśmiechałam się bo nie chciałam go okłamyć-ani ranić mówiąc,że nie jestem pewna co do niego czuję...

no ale jak to, najpierw sam mówił, ze kocha, a potem nagle nie jest pewny swoich uczuc?A zresztą niektórzy faceci sami nie wiedzą czego chcą. A dlugo już jesteście razem?

Gość skołowana troche
2 lata

Gość magggicznaaaa
ja tez tak robilam..i to wiele razy.. chlopak mi to mowil,ja jemu nie... dosc dlugo to trwalo.. ale wierz mi,ze to moze byc chwilowe.. i nawet jak twoj np. to mowil i przestal (mowic!), wcale nie oznacza,ze przestal (kochac!) Ja tak mialam kilka razy w ciagu mego ponad 5 letniego zwiazku.... ja sie tym nie przejmuje, po prostu jakos nie moge czasem tego powiedziec,a czasem mowie to ciagle:) mam takie "przyplywy" i "odpywy" co pare miesiecy.. Roznie z ta milosci abywa, nie mozesz podejrzewac od razu najgorszego!

Gość skołowana troche
własnie nie wiem co mam myslec, boli to, bo zawsze po moim kocham cie było jego kocham cie, albo odwrotnie a teraz czuje sie głupio, jakym zadała od niego deklaracji gdy mu to powiem a on milczy...bezsensu

też nie zawsze odpowiadam kiedy facet mówi że mnie kocha.. często tylko się uśmiecham lub go przytulam.. nie lubie tekstu \"ja ciebie tez\" .. a czasem po prostu mówię \"wiem\" ;] ale rzeczywiście cholera wie jak to jest z twoim facetem...

Gość skołowana troche
nie no gdyby powiedział "wiem" albo przytulił to bym sie nie zastanawiała nad tym, najbardziej mnie martwią smsy, po moim wyznaniu nastepuje cisza. Ogolnie smsy sa chłodniejsze i nie takie osobiste.

Gość skołowana troche
wiem, tylko boję sie tego co moge usłyszec

Gość skołowana troche
porozmawiam z nim jutro, dzis juz jest za pozno. Napisze wam co i jak. pa