Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arturo.gto

Bokserki czy slipy - co kobiety wola u faceta ?

Polecane posty

Gość boxerki są bardziej sexi
:)

Gość kobiety wolą
faceta nago:P

Gość magggicznaaaa
zdecydowanie bokserki:) a najlepiej takie troche przylegajace do ciala, a nie takie "spodenkowate" slipki? bleeeeee :O

Ja noszę bokserki i wali mnie co kobiety wolą. A tak na marginesie to żona kąpie się pierwsza i zostawia mi wodę. I jaja na twardo. Jak się można kąpać we wrzątku?

Gość magggicznaaaa
-----slipki, lepiej obija się przez nie gdy już jest duży no własnie chyba w slipkach nie bardzo...i dlatego wole bokserki- bo wtedy sie "obija" :P

spotkałem sie z opinią że kobietom bardziej sie podobaja pośladki faceta w bokserkach , ale to przeciez obcisłe rzeczy ( slipki ) uwydatniaja kształty...

jasne :) całymi dniami mysle o męskich rowach ... po porstu uwielbiam męskie dupy a najbardziej takie spocone i nie wytarte po obfitym sraniu :)

uwielbiam męskie rowy nic mnie tak nie podnieca jak spocona i nie wytarta po obfitym sraniu dupa prawdziwego chłopa z pola :)

Gość roznie to bywa
moj facet nosi czasem slipki a czasem boxerki, raz te bardziej przylegajace, a czasem te bardziej luzne :) jak dla mnie to i tak najbardziej sexy jest bez ;)

Gość no nie spie
zdecydowanie slipy ;), w bokserkach nie ten teges

Gość gość
oj dziewczyny ale macie tematy.... każdy nosi to co jest dla niego wygodne....a gdybym ja wybrał dla swojej dziewczyny bieliznę to wybrałbym bez niczego same spodnie... poszły byście an takie coś???? Nie każcie nam wybierać to kwestia wygody^^ A tak na marginesie.... Slipy noszą tylko chudzi mężczyźni ewentualnie mający kaloryfer czy też wysportowani, natomiast bokserki są dla Panów z nadwagą.....

Gość gość
mój jest chudziutki i nosi i slipy i bokserki, a ja wolę go w bokserkach takich szerszych. można przez nogawkę pomacać

Gość gość
bokserki zdecydowanie

Gość skiza
gołą pupcie, w którą można klapsa wymierzyć gdy właściciel stoi przy umywalce goląc się. miau :classic_cool:

Gość skiza
dla mnie takie majtki są śmieszne :O

Gość gość
nie no te to już dla transwestytów chyba :)

Gość gość
Ooo ktoś(autor) musiał sięgnąć do bardzo starego nicka, a dlaczego? To naprawdę straszne i egocentryczne:D Nie możesz żyć bez kafeterii? Żal.

Gość gość
A po co ci slipy, czy bokserki i tak to nikogo nie obchodzi, a sam dla siebie? Twoja ręka nie odróżnia slipów od bokserek:D

Gość gość5
@skiza dziś a nie boisz sie, ze sie zatnie? ja zdecydowanie wole bokserki, to obcisle:)

Gość Taaks

Ostatnio widziałem w sprzedaży męskie bokserki z pasami na nogawkach, które zapobiegają podwijaniu się bokserek, kupię sobie takie, te pasy obejmują udo . Na nogawkach są gumy obejmujące uda. W pończochach są zapobiegające usuwaniu się a w tych bokserkach są zapobiegające podwijaniu się. 

Gość Taaks

Drogie kobiety , jeśli chcecie aby wasz mężczyzna miał super bieliznę , zamówcie na stronie masculo.pl lub meskiegacie.pl. będzie wyglądał super , seksownie , bielizna będzie dopasowana, będzie podkreślała jego figurę i walory , nie żałujcie na nią pieniędzy , nie pożałujecie , a Wasz facet będzie w 100% zadowolony!!