Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarrina

Dziewczyny czy podobają się wam murzyni?

Polecane posty

Gość muzyni_sa _super
pewnie ze tak...ale sa gusta i gusciki kazdy Narod ma swije plus i minusy, a o Polskim nawet nie wspomne... Polscy mezczyzni sa dobrzy az do slubu a najgorsza mieszanka to polsko-niemiecka...

Gość gość
Polki i Polacy nie są łatwi to porządni ludzie. Jest równouprawnienie dziewczyna może podrywać chłopaka i chłopak może podrywać dziewczynę ale ważne aby wiecie co było po ślubie wtedy jest się porządnym

Gość August the 1st
Mi się murzyni nie podobają, ale kiedyś byłam w Las Vegas i tam w eksluzywnych sklepach typu Prada, Louis Vuitton, Chanel sprzedawcami są zazwyczaj wysocy, szczupli murzyni w pięknych garniturkach. Niektórzy naprawdę byli przystojni. Wtedy dopiero zobaczyłam, że mogą być co niektórzy fajnymi chłopakami. Mimo to nigdy nie oglądam się za nimi bo nie podoba mi się tak ciemna skóra. Jak się przyglądniecie to skórę mają szorstką, często taką jakby siwą. Może i jestem rasistką ale nie poszłabym do łóżka z murzynem właśnie z powodu tej skóry, dla mnie jest brzydka. Poza tym zachowanie murzynów jest naprawdę koszmarne. Stałam na lotnisku i czekałam na busa do hotelu. Ze mną stała grupka młodszych ode mnie czarnoskórych. 3 dziewczyny i 1 chłopak. Dziewczyny wszystkie d*piate tak jak tylko można być d*piatymi :p w sensie, że można postawić sobie szklankę na ich tyłku. Do tego krótkie kurteczki, jakieś śmieszne kolorowe getry. A ta jedna jak zobaczyła, że ten murzyn na mnie patrzy (byłam sama, jasna karnacja, blondynka), to zaczęła się na niego rzucać, całować, prawie by go zg****iła na miejscu i później w autobusie. Murzynki też są okropne, ale niektóre bardzo ładne buzie mają. Niestety w głowach zazwyczaj pusto. Lubię brunetów, z lekko opaloną skórą, ale nie czarną.

Gość gość
do August the 1st Taka 'siwa' skora jest wtedy, kiedy osiebie nie dbaja, lub maja tendencje do przesuszania. Zadbana, czarna skora jest w dotyku jak atlas (doslownie). Zadna biala, nawet najlepiej zadbana skora (nawet kobiety) nie moze sie rownac w dotyku ze skora Murzyna. Wiem z autopsji

Gość gość
Mulaci - w miare, Murzyni - chyba nie bardzo:)

Gość kochamczarnoskórych
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak uwielbiam murzynów :) :D np takiego ttps://www.google.pl/search?q=czarnosk%C3%B3rzy&client=firefox-a&hs=Zpd&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6cXNUfjqKMXsswbqkYC4

Gość gość
NIE!!! Fuj! Napewno smierdza!!!!

Gość gość
kiedyś mi się nie podobali, ale to się zmienia w wiekiem na pewno bałabym się różnic kulturowych, reakcji społeczeństwa

Gość gość
A czy taki Murzyn potrafi beknąć jak prawdziwy Polak? Czy wie jak dobrać skarpety do sandał? Zna się na piłce nożnej? Pewnie nie, prawda?.. Co to za kandydat dla Polki skoro tego nie potrafi?

Gość gość
Dziwne, że Polacy w ogóle nie marzą o Murzynkach. Widocznie to tylko polskie baby są jakieś zboczone.

Gość gość
Naczytały się w "Pani Domu", że murzyni mają wielkie pytongi i że znają "sztuczki" w łóżku i już każda chce spróbować. Głupie babsztyle, za mycie garów się weźcie, a nie za murzyńskie dzidy..

Gość gość
Nie, maja okropne rysy i niesamowicie Smiersza!!!!!

Ja uważam że tacy że tak powiem "bardzo czarni" (smoliści powiedzmy) raczej by mi się nie spodobali.Kiedyś sądziłam, że nie spodobałby mi się czarnoskóry mężczyzna ale jakiś czas temu takiego spotkałam i był bardzo przystojny :)