Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luteina w okresie

luteina w trakcie okresu

Polecane posty

Gość luteina w okresie

Witam, mam pytanie. czy jesli zazyje luteine w trakcie okresu to czy spowoduje ona jego zatrzymanie? Dziekuje za odpowiedz.

Gość luteina w okresie
up!

Gość
ja brałam Centrum z luteiną i nic się nie działo. wiadomo że to nie to samo co sama luteina :/

Gość jakie zatrzymanie okresu
??? no cos ty!

Gość luteina w okresie
Kuraiko, ty nioe uwierzysz z kim piszesz :D swinkowe forum sie klania :D kupe lat!

Gość luteina w okresie
sytuacja jest taka: biore tabletki, chcialam przesunac okres. Mimo, ze nie robilam przerwy to krwawienie jest. A ja nie chce zeby bylo i to jest dla mnie bardzo wazne. Dlatego pytam o luteine.

Gość luteina w okresie
up...

Po pierwsze - luteina zawarta w centrum to nie to samo co Luteina (nazwa firmowa leku).Luteina jako składnik witamin to wycig roślinny.Luteina - jako lek, to pochodna progestagenów - naśladująca II fazę kobiecego cyklu (stosowana w wyregulowaniu cyklu, czy przy niedomodze lutealnej podczas starań o dziecko).Po drugie - nie stosuj dziewczyno Luteiny jak cukierków, bo takieg bałaganu sobie w organizmie narobisz, że szkoda pisać.

Gość wiew
Powiem tak.. nie wiem kto nagadal Ci takich gupot... Luteina nie wstrzymuje okresu a go wywołuje... jest stosowana do wyregulowania okresu.. a co za tym idzie do dobrego cyklu owulacyjnego... jak roweniez jest brana przez kobiety ktore sa przygotowywane do stymulacji lub zaplodnienia in Vitro.... Pod zadnym pozorem nie bierze sie jej w trakcie okresu ( tak mowi moj lekarz ktory mi przepisal ja na wywolanie) po otrzymaniu @ mam ja natychmiast odstawic... Propponu8je isc do Ginekologa.. kazda z nas bierze ja w innych dawkach dniach ... itp. lekarz Ci pomoze.. Pozatym z tego co soebie przypominam kumpela poszla do gincia i dostala tabse na przesuniecie @ bo w tym dniu miala slub... Dziewczynbo nie bierz sama hormonow bo sobie zaszkodzisz a pozniej bedziesz plakac.. ze nie mozesz miec .. albo zajsc... Czasami jak czytam ze okres to problem.. to az sie wsiekam jest tyle kobiet ktore cierpia z tego powodu....

Gość luteina w trakcie okresu
Dziewczyny, ja wiem, ze to nie jest madry pomysl, naprawde. Jestem po prostu zdesperowana, wiem co to znaczy brak okresu, sama bym sie wsciekla czytajac podobny topik. Ale po prostu tym razem sie zalalamalam, bardzo mi zalezalo zeby tego okresu nie miec...stosowalam luteine na wywolanie, potem dostalam tabletki. Opakowanie skonczylam we wtorek, nie robilam przerwy no a okres i tak mam. Wiem, ze to sie zdarza....wiem, ze mialam niemadry pomysl, dziekuje za wiaderko wody na glowe. Moze i faktycznie macie racje, ja mam duze problemy z cyklem, moze juz lepiej nie broic wiecej niz jest. No to mam inne pytanie. Krwawienie mam dzis skape bardzo. Co moge zrobic zeby mi szybciej poszlo?! dziekuje, ze mnie nie objechalyscie, tylko naprawde szczerze i sympatycznie odpowiedzialyscie.