Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorodne C

mam dorodne C i wielkie powodzenie u facetów. współczuję płaskim kobietom

Polecane posty

Gość ja też mam c
i nie wyobrażam sobie mniejszego!

Gość katis nastepna bez cycków
biedna jesteś, współczuje

Gość o mamusiu ale wali wam w łeb
no to ja nie wiem co ze mna jest nie tak ???:O :O :O mam 166 wzr 57 kg i biust DD !!!!!!!!!!!Szlag mnie trafia jak ide cos sobie kupić jak w biuście dobre to rękawy jak dla koszykarki i długa do kolan np bluzka 😠

Gość zona bywalca
co z tego,ze tylko 18,ale wariat z niego

Gość J JA MAM B
I ZAZDROSZCZE TYM CO MAJĄ C , bo bardzo chciałabym mieć większy :(

grzesznica----> Dobra ta Twoja miarka!!!! Pomyliłaś sie tylko o 1 cm ale na moją korzyść więc mogę to wybaczyć ;) :classic_cool: Krówka----> jak widać słowa \"mały\" i \"duży\" są pojęciami względnymi. Najwazniejsze, że jest pracowity :D :classic_cool:

No, to teraz coś od faceta będzie w temacie damskich biustów. Tak naprawdę, wcale nie jest najważniejszy rozmiar, tylko kształt damskich piersi. Można mieć \"bimbały\" w rozmiarze F i co z tego, skoro zaczynają sie pod ramionami, a kończą koło pępka?? (Patrz Ewa S. :) ) Można mieć całkiem sympatyczne B ale fajnie okrągłe, wypukłe, nie zwisające ku podłodze. I powiedzcie, które facet wybierze??;)

Gość mialam zgrabne pileczki B
ale po porodzie pozostaly tylko puste woreczki tez w rozmiarze B ohyda

Gość ale duże biusty fajnie latają.
podoba mi się jak kocham się z kobietą na jeźdżca i jej tak fajnie skaczą...\ pomimo wszystko wybrałbym F niż B... ale to kwesia gustu, a o gustach się nie rozmawia

Gość on..
Nieliczne kobiety z rozmiarem biustu c lub wzwyz mają ładny biust-niestety....:(Przewaznie są to niezbyt ładne,zwisające dyndole.Co innego b albo nawet a.Takie jędrne,twarde gdzie trzeba-mniam.Poza tym jak zdążyłem zaobserwowac z moimi kumplami duze biusty mają niestety paszczury....Taka prawda ,a post autorki dowodzi ze reprezentuje wiekszą grupe posiadaczek tego nieszczesnego c. P0zdro

i znowu musze -> jak dla mnie to Ewa S. ma dwa wielkie, workowate klamoty, a nie piersi. poza tym widokiem sutka, wielkości głebokiego talerza raczej nie mozna sie zachwycić.:P

Gość ta co ma E niestety
o mamusiu ale wali wam w łeb ---> oj znam ten ból! Ostatnio to gotową sukienkę kupiłam chyba będąc dzieckiem, bo niestety ale ciuchy są szyte na figurę typu gruszka. A jaki problem ze stanikami (choć teraz to już można ładne kupić choćby przez internet), żeby dobrze leżały i nie iłowały w ramiona. Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma i nie rozumiem oceniania ludzi na podstawie wielkości cycków. A te stwierdzenie: "duze biusty mają niestety paszczury" to już chamstwo i gówno-prawda.