Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szanta

KURZAJKI

Polecane posty

u 3 latka. leczy sie to jakos? O tu lekarz mi powiedzial zeby po prostu czekac az znikna, a ich jest coraz wiecej :(

Gość ratujcie
Pewnie,że sie leczy,przecież kurzajki sa zarazliwe.sa na to preparaty w aptece,bez recepty.Idz i kup...sama podaj.

tu nie ma. tzn w aptece. chodzi mi o jakies domowe sposoby. Albo o nazwe preparatu, zebym wiedziala co sprowadzac z PL

Hm...mam nadzieje ze uda sie bez cieklego azotu, zwlaszzca ze musialabym leciec do PL...A powiedz mi prosze czy po tym wymrazaniu zostaly Ci jakies slady? Maly ma to na brzuszku, nie chcialabym zeby mial blizny...

Domowe sposoby?Pasta do zębów,teraz za pózno na slimaki ale ta slina co slimak zostawia za soba tez działa cuda.....co do ciekłego azotu to mojemu dziecku nie pomógł(co prawda w domu mu robiłam wartnerem),ale teraz idzie do dermatologa i bedzie miał usuwana laserem.

Tzn kiedy sie tymi slimakami smaruje? czesc z tych kurzajek jest jeszcze malutka?

trzeba co jakis czas smarować tą sliną czy jak tam to sie nazywa,kilka razy dziennie.Polecił mi to pediatra i na mnie zadziałało ,na moje dziecko nie.

Gość moja znajoma zrobila tak
namoczyła plaster cebuli w occie a potem przykladala na noc. Podobno po tym ani sladu

dziekuje bardzo za wszystkie rady, zacne moze od cebuli, slimakow dookola jest pelno, ale cebula mniej obrzydliwa :)