Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2468

proste włosy

Polecane posty

Gość 2468

jakich preparatów trzeba uzyć zeby włosy które wyprostoje trzymały sie prosto nawet przy dużej wilgotności powietrza? próbowałam już chyba wszystkiego i nic nie działa:((

Gość 2468
dzięki wszystkim za porady :)

Gość ptysia1
Kurcze ja mam ten sam problem:( Ale byłam kiedyś u fryzjera i mięli tam jakiś taki super preparat w małej buteleczce (spryskiwacz) że włosy trzymały mi sie aż do następnego mycia- ale niestety nie wiem co to było:(

Gość ptysia1
a jeszcze ...może zobacz na allegro tam też mają takie kometyki...

Gość 2468
a dawno to było? nie zdołasz sobie prypomnieć?? bo ja już jestem w czarnej rozpaczy:( moje włosy skręcają sie puszą nie tylko przy wilgoci ale też gdy jest zimniej i wychodzi na to ze kolejne pół roku bede chodzić w związanych włosach koszmar po prostu :((

Gość ptysia1
ale myśłe że to może być dobre jak będę miąła kasę to zaryzykuje i to kupię

Gość ia22tk21
hejka.Ja mam ten sam problem.Prostowalam wlosy latem i teraz ze wzgledu na pogode dalam sobie spokoj z prostowaniem.Zaznaczam,ze mam krecone loki wiec przy wilgoci moje wlosy byly nijakie :-/.Najlepsze jest to,ze moja kolezanka ma tez z natury krecone (teraz to juz nie chca sie jej krecic) i nie widze aby jej tez sie tak puszyly.Prostuje ona wlosy od roku ale to chyba nie ma zadnej roznicy.Wydaje mi sie,ze tez moze zaczynaja mi sie puszyc bo mam od polowy przesuszone a najbardziej to koncowki,nad ktorymi pracuje :)

Gość ia22tk21
Tam gdzie jest "krecone loki"mialo byc-wlosy he ;)

Gość Asiaak
Polecam mleczko SIlk Strate Farouka, po za utrwaleniem efektu prostych włosów, mleczko to chroni przed wysoką temperaturą prostownicy, a dodatkowo możesz użyć lekkiego lakieru utrwalającego.