Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candywoman

8 min ABS na pupę - działa?

Polecane posty

Gość candywoman

Proszę o opinię;) Jaką rozgrzewke polecacie przed wykonywaniem tych ćwieczen?

działa. rozgrzwkę najlepiej też z tej serii ;) abs strech :) ja co prawda nie musiałam się odchudzać itd ale zależało mi na ładnych pośladkach, więc zaczęłam ćwiczyć.. dobrych kilka miesięcy temu.. jak dla mnie rewelacja, teraz zaczęłam też ćwiczyć callenticsy, więc mięśnie pracują. pytanie czy coś działa zależy od tego, jak chcesz aby działało :)

Gość candywoman
chcę poprawić wyglad posladków, podnieść je, ujędrnić nie mam skad ściągnąć rozgrzewki z tej serii może mozesz polecic jakies konkretne ćwiczenia?

mi tez zalezy na poprawieniu wygladu posladkow, ale nie wiem o czym mwoicie. mozecie cos blizej powiedziec co to ABS?

Yoga - Windsor Pilates - Buns And Thigh --- wpisz to w bearshare,m bardzo dobre cwiczenia na poprawe jędrności i kształtu pupy..

Gość candywoman
jesli chodzi o mnie to jest ten problem, ze nie mam zadnej "ściągarki", a próby zainstalowania czegokoliwiek się nie udały;)

to nie ściągaj :) na youtube są filmiki - tam poszukaj i obejrzyj :) jeśli chodzi o ujędrnienie, podniesie czy zlikwidowanie małego cellulitu to na pewno pomoże. tylko trzeba ćwiczyć ;)

Gość candywoman
hej, po jakim czasie regularnych, codziennych cwiczen mozna spodziewac sie efektów?