Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholinka

czy to możliwe

Polecane posty

Gość cholinka

Mam pytanie do ddoświadczonych. Czy to możliwe by facet w wieku 46 lat bywał tylko w przelotnych zwiazkach? A na dodatek ma łatwość nawiązywania kontaktu, jest atrakcyjny. Myślicie że nie spotkał swojej kobiety czy jest wolnym strzelcem? Myślicie że sA szanse z nim na stały związek?

Gość cholinka
ale jeśli miał już sporo kobiet? i zawsze tak samo robi, to co może to przełamać?

\"Myślicie że sA szanse z nim na stały związek?\" kiedyś musi być ten pierwszy raz, więc może w końcu się facet ustatkuje

Gość cholinka
byliśmy blisko, a teraz to tylko przyjaźn, on nalega, a mnie zależy na nim bardzo.

Gość cholinka
nie załamuj mnie...wyjątkowa czyli..???

Gość Dobra córeczka...
Mój Tata jest taką osobą. Ma teraz 3 żonę i znając go to wierny jej nie jest, zawsze był wolnym strzelcem, wiecznym chłopcem. Ma 60 lat i nic się nie zmienia :) Natomiast uważam,że to, że mój Tata jest taki jaki jest, nie oznacza,że inny mężczyzna podobny do niego, nie może się zmienić :) Pozdrawiam

Gość cholinka
nie dobijajcie mnie...jestem atrakcyjną kobietą, mówi że mu się bardzo podobam. On naprawdę ma zawsze super babki.

Skoro byliście blisko, a teraz tylko przyjaźń, na którą to on nalega, to \"po ptokach\" - są małe szanse, że to Ty jesteś tą jedyną, przy której się ustatkuje. A czy w ogóle to nastąpi? Możliwe, bo kiedyś zacznie niedomagać i przestanie być atrakcyjny, a będzie przecież potrzebował kogoś do gotowania, pogadania, zmienienia pampersa itp. Brutalne to trochę, ale tak to widzę.

Gość cholinka
nie dobijajcie mnie...jestem atrakcyjną kobietą, mówi że mu się bardzo podobam. On naprawdę ma zawsze super babki.

Skoro byliście blisko, a teraz tylko przyjaźń, na którą to on nalega, to \"po ptokach\" - są małe szanse, że to Ty jesteś tą jedyną, przy której się ustatkuje. A czy w ogóle to nastąpi? Możliwe, bo kiedyś zacznie niedomagać i przestanie być atrakcyjny, a będzie przecież potrzebował kogoś do gotowania, pogadania, zmienienia pampersa itp. Brutalne to trochę, ale tak to widzę.