Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Gość arala***
ewelinakoko nie nie, dzis bylam tylko na rozmowie ustalic szczegoly i takie tam,a sama prace zaczynam podobnie jak Ty zaraz po swietach:)

Ja wlasciwie to nawet nie wiem na ktora godzine mam sie zglosic, nie wiem czy bede pracowac od pierwszego dnia, czy to wlasnie bedzie spotkanie informacyjno- zapoznawcze..... Arala co Ci powiedzieli? dostałas materialy do nauki?? od kiedy podpisujesz umowe? Ika napisz co sie stało, mam tylko nadzieje, ze wszystko jet ok, tylko nie masz czasu do nas zagladnac...

Gość arala***
Ewelina ja dzis mialam podobne spotkanko jak Ty poprzednim razem, czyli omowienie kwestii finansowych,troche mi kierowniczka opowiedziala o samej pracy (chociaz tak szczegolowo wszystko poznam jak zaczne juz pracowac),zapoznala mnie tez tak na szybciutko z reszta zespolu. Dostalam takze pare wnioskow i innych papierow do wypelnienia na spokojnie w domu,ktore beda potrzebne do akt osobowych, maja mi jeszcze przeslac na @ jakis wniosek czy cos takiego na badanka lekarskie. Z materialow do nauki to jedynie teraz mam sie zapoznac z ustawa o kredycie konsumenckim,bo bedzie mi to potrzebne a reszta to pozniej jak juz bede pracowac. A co do samego podpisywania umowy to teoretycznie w pierwszy dzien pracy.

Gość arala***
hehe ale tez w sumie teraz nie wiem na ktora godzinke mam sie zglosic ;)

cześć dziewczyny, :-)) dzisiaj mieli do mnie zadzwonić..... i nie zadzwonili ....więc sama do nich zadzwoniłam ( i to dwa razy!!!!) ale niestey nie uzyskałam żadnej informacji - czy dostałam tę pracę czy nie?! Pani z centrali powiedziała mi, że się skontaktuje z dyrektorm regionalnym i zaraz zadzwonią do mnie,...... ale telefon milczy do tej pory ..... nawet do mnie nie zadzwonili ...... to troszkę nie fair z ich strony, ponieważ jak dzwonię i się pytam to mogliby powiedzieć czy TAK czy NIE przyjęli mnie do tej pracy ...... a wiadomo że czekanie jest najgorsze, także mogliby uszanowć mój czas i dać konkretną odpowiedź bo już strasznie długo na nią czekam ...... no ale póki do mnie nie zadzwonią ( a wierzę że okażą się na tyle fair że zadzwonią ) to nie tracę nadziei ...... jak będę wiedziała co i jak to napiszę dobrze że jest takie forum, że można się na nim troszkę wyżalic :-O dobrze, że chociaż wy wiecie na czym stoicie :-) pozdrawiam ....

Gość arala***
ika_extra ehhh to moze wczoraj powinnas zadzwonic bezposrednio do tego dyrektora, z ktorym wczeniej rozmawialas,bo ta pani z centrali skad by miala wiedziec jaka on podjal decyzje.A dzis jak sie sprawa przedstawia?skontaktowali sie? bo faktycznie kaza czekac i czlowiek nie wie co ma robic :/

Gość edzidzik
witam:)sie naczytałam troche:)dziewuchy witam w Getinie:))) nie pomoge Wam zbytnio jeżeli chodzi o testy przed szkoleniem w Katowicach. "Za moich czasów" wyglądało to troche inaczej. Jechało sie do Katowic i na dzien dobry trzeba było zaliczyć test wiedzy (produktowy).Najważniejsze jest zdanie testu kończącego szkolenie.Co do wynagrodzenia sie nie wypowiadam , po 1 nie czuje sie uprawniona, po 2 troche bym polemizowała z Getinem , że zalezy to od dobrej ekipy i basta. Zatrudnione będziecie na umowę o pracę, kodeksowo- okres próbny 3 miesiące na poczatek. Szkolenia nie ma się co bać-fajna sprawa:)) Pozdrawiam

co do szkolenia masz racje teraz tak to się odbywa - najpierw w placówce później 2 tygosnie szkolenia. Za moich czasów z kolei najpierw szkolenie było miesięczne a później do placówki. Chociaż mnie to i tak nie dotyczyło bo 2 miesiące w domu siedziałem mimo że zatrudniony :)

Gość edzidzik
hehe ano bym polemizowała. Ale nie ma sie co rozdrabniać żeby dziewczyn nam nie stresować:) Ja też byłam na szkoleniu miesiąc, zdawałam test przed, a wcześniej w placówce byłam 2 tygodnie. Teraz z tego co wiem jest większy nacisk na testy przed szkoleniem żeby trenerzy regionalni mieli co robić:)

Gość Getinka
pracuję w centrali i omineły mnie szkolenia z tego co pamiętam byłam tylko 3 dni na szkoleniu

Gość arala***
no wlasnie co do temaciku tego szkolenia w Katowicach to chyba wysylaja ludzi jedynie z niektorych stanowisk.Ja mam tylko jechac na dwudniowe szkolenie nt. sprzedaży, a szkolenie organizowane jest dla calego mojego zespolu nie tylko dla nowicjuszy ;) tematu szkolenia w Katowicach w ogole nie bylo

A to ciekawe ..... Może dopiero będziesz miała. Te szkolenia są obowiązkowe... przynajmniej zawsze mi się tak zdawało... edzidzik polemizowałabyś bo u Ciebie pewnie jest inaczej niż u mnie - to normalne - każda placówka jest inna. tutaj nie ma co polemizować nad faktami ;)

Gość arala***
Getin byc moze jest tak jak piszesz,w kazdym razie wszystko sie z czasem wyjasni:) a jeszcze sie zapytam: tak w ogole to jest szkolenie tylko produktowe?

nie tylko. trochę prawa bankowego, pranie pieniędzy, kurs kasjerski itd...

Gość arala***
hmmm to calkiem logiczne mi sie wydaje,ze nic nie wspomniano mi o tych Katowicach-mam sie znac tylko na jednym produkcie,obslugiwac kasy nie bede,z praniem pieniedzy tez stycznosci miec nie bede (chyba;)) wiec na moje oko te 2 tygodnie kursu tak naprawde na moim stanowisku nie bedzie potrzebne, chyba ze bank bez wzgledu na cokolwiek wysyla wszystkich, bo moze kiedys sie to okazac przydatne

Dziwne że Ci nikt nie mówił.. ale na szkolenie pójdziesz ;)

Gość arala***
aha no to fajnie:) dzieki Getin za uswiadomienie:)

Gość mam pytanko...
...aplikowałam do Getin Banku zaledwie parę dni temu na Doradcę Klienta na terenie Śląska. Orientuje się ktoś czy jest już zakończona rekrutacja czy jednak można mieć jeszcze nadzieję na jakiś odzew z ich strony? Pozdrawiam.

Gość mam pytanko...
Rozumiem,że muszę czekać,ale z tego co piszecie to rekrutacja ma się ku końcowi.

Gość mam pytanko...
Tutaj niektórzy piszą już o szkoleniach, więc mam wrażenie, że etaty już zajęte.... Ale skoro mówicie,że nie-to tylko się cieszyć.Czyli-jeśli wysłałam aplikację parę dni temu to nie jest za późno?

Heheh szkolenia są co tydzień już teraz przez cały rok.... :) cały czas więc spokojnie

musisz wziac pod uwage, ze pisza tu ludzie z calej Polski, jak rowniez otwierane sa nowe placowki!! Mysle, ze rekrutacja bedzie trwc i trwac... bank sie rozwija a co za tym idzie bedzie coraz wiecej placowek (takie jest moje zdanie)

Gość mam pytanko...
Dzięki-uspokoiłeś mnie... To jeszcze takie pytanie:jeśli zapomniałam w temacie @ z aplikacją do Getin wpisać nr ref. ( po prostu @ wysłałam bez tematu) to czy to jest "grzech śmiertelny"? Czy moje CV zostanie w ogóle przeczytane?

Gość mam pytanko...
w międzyczasie uspokoiła mnie też ewelinakoko - też dziękuję.

Gość arala***
ika_extra a jak u Ciebie sprawa sie przedstawia?masz jakies wiadomosci ?