Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_smutna_KKK

Kto mi udzieli odpowiedzi w sprawie przerywanki?

Polecane posty

Gość ona_smutna_KKK

Otoz, kocham sie z chlopakiem, ostatnio pierwszy raz byl w gumce bo szybko sie spuszcza, potem poszedl sie umyc i za drugim razem byla przerywanka, czy to jest bezpieczne w miare? chodzi mi o to ze umycie sie mydlem zabija plemniki na penisie?

Gość Sylwia333
tak umycie mydlem napewno zabija plemniki...

Gość kinia....................-
jesli Twoj chlopak ma za wczesnie wytrysk to dajcie sobie spokoj z tym przerywanym stosunkiem bo za kilka miesiecy bedziecie bawic dziecko,a Ty nie mozesz brac jakis pigulek antykoncepcyjnych?a co do tego mydla itp to jesli mial plemniki na penisie i jesli umyl dokladnie to nie ma problemu ale pytanie czy umyl dokladnie?moga sie przeciez znajdowac pod napletkiem itpJa bym radzila inna metode antykoncepcyjna,pewniejsza

Gość ona_smutna_KKK
wiem jak sie zachodzi w ciaze :[

Gość ona_smutna_KKK
no wlasnie bylam w wtorek u lekarza i robie badania hormonalne bo mam nieregularne miesiaczki i jak beda wyniki to lekarz bedzie ze mna gadal o tabletkach, ale do tego czasu sa gumki albo przerywany, juz teraz sie boje czy nie nabroilismy, bo raz wyciagnal i zaraz potem trysnal...

ja pierdole, masz nieregularny okres a decydujesz się na stosunek praktycznie bez zabezpieczenia (bo przerywany ciężko zabezpieczeniem nazwać)... a potem się dziwią że dzieci rodzą dzieci :o trochę dojrzałości :o

Gość ona_smutna_KKK
a jaka jest szansa ze wpadlam?

Gość to uzywajcie
tych gum jak juz macie,

Gość ona_smutna_KKK
ostatni cykl byl 70 dni teraz jest 25 dzien kochalismy sie zaraz po okresie, w jakos 14 dniu tez ale trudno u mnie wyczuc plodne dni... a gumki tez stosowalismy

Gość syla234
stosunek przerywany..ogladalam na ten temat program..to nie jest zadne zabezpieczenie..podczes tego stosunku wydostaje sie sperma,nie bylko gdy dochodzi ale wczesniej rowniez...nie w takich ilosciach jak na koncu ,ale nawet najmiejsza ilosc spermy moze sprawil ze bedziesz w ciazy...zobacz nawet przy pieszczotach ze chlopakowi wydziela sie niewielka ilosc spermy przed tym jak dochodzi

Gość ona_smutna_KKK
to jak to sie dzieje ze tysiace par to stosuje i nie zachodzi, albo zachodzi po jakims czasie?

Gość ona_smutna_KKK
no to teraz sie okaze czy mam cholerne szczescie czy pecha :]]