Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my5zka

test

Polecane posty

Gość my5zka

Czy zrobi to dużą różnicę jeśli wykonam test ciążowy po południu a nie rano? Dodam, iż jestem kilka dni po terminie spodziewanej @

w porannym moczu jest największe stężenie hormonu ciążowego. Popołudniowy test może nie wykazać ciąży

Gość katarina 29
myślę, że powinnaś zrobić rano...szkoda testu, a po drugie w moczu rano jest najwieksze stezenie gonadotropiny kosmowkowej, ktora to wykazuje jedną z kresek na tescie....nie ryzykuj poczekaj do jutra rana....

Gość my5zka
Test wyszedł negatywny, a w ten sam dzień wieczorem pojawiły mi się lekkie plamienia, dzisiaj już nie plamię. Raczej to okresem nie mogę nazwać bo zwykle bardzo bolą mnie na dole plecy. Co o tym myślicie?

mi sie wydaje ze nie jestes w ciazy bo teraz te testy sa bardzo czule i precyzyjne niektore potrafia juz wykazac ciaze po 72 godzinach wiec jezeli jestes po terminie i zrobilas test i wyszedl niegatywny to raczej nie jestes w ciazy! ja kiedys tez tak mialam ze myslalam ze jestem w ciazy zrobilam test i wykazalo ze nie jestem potem pojawilay sie plamienia po czym nagle znikly i chyba dopiero po 2 dniach dostalam normalny okres!

Gość Laura333
Dziweczyny a po ilu dniach od zapłodnienia test wykaze ciąże-wystarczy tydzien czy to wg. was jest za mało?już się nie moge doczekac dnia kiedy mam dostac okres,a zyje nadzieją ze go nie dostane.Boże błagam abym go nie dostała i tym razem urodzila zdrową dzidzie.Niestety,ale mam na koncie poronienie😭]beksa]😭

Gość Laura333
up prosze napiszcie co myślicie-przecież napewno są kobietki bardziej doswiadczone jak ja

Gość Laura333
up prosze napiszcie co myślicie-przecież napewno są kobietki bardziej doswiadczone jak ja