Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka12

statusu społecznego nie da się przeskoczyć !teraz to zrozumiałam

Polecane posty

Gość truskawka12

Witam wszystkich!tkwie w tym chorej znajomosc 4 miesiące.dogadujemy sie swietnie,spotykamy sie bardzo często,dzwoni do mnie prawie codziennie...ja zauroczyłam się bardzo szybko,po miesiącu spotykania zapytałam jaki on ma stosunek do mnie..po zachowaniu byłam pewna,że tez sie zauroczył..jednak powiedział,ze traktuje mnie jak koleżanke:) stwierdziłam,ze może potrzebuje czasu...a on zaczął spotykać sie z innymi:)stwierdził,że żony szuka:) kiedys powiedział mi,że jestesmy z innego świata...dosłownia powiedział..ty wolisz chodzic po gorach w ja nurkować w egipcie:) wtedy zrozumiałam o co chodzi... podejrzewam,że jesli pochodziłabym z zamożnej rodziny nie byłoby problemu!!!

Gość islik
to jedz z nim do egiptu nurkowac, a pozniej on pojedzie z toba w gory :) to nie kwestia statustu, tylko upodoban, bo fajnie jesli ludzie maja wspolne pasje :)

Gość karpatka1
dlaczego uogolniasz? Trafilas na palanta i juz formulujesz prawdy zyciowe? Poza tym w Twoim przypadku mieliscie po prostu rozne zainteresowania. Moj zwiazek jest przykladem na to, ze ilosc posiadanej kasy przez kobiete i mezczyzne nie ma w ogole znaczenia.

Gość akurat to nie jest dobry
przyklad. Tez wole chodzic po gorach, a jak jade do Egiptu( ktory akurat nie jest drozszy niz wczasy w polskich gorach) to nie nurkuje , bo sie boję. Raczej odebralabym to jako inne zainteresowania. Chyba jestes przeczulona, jesli tylko to powiedzial.

Gość truskawka12
poprostu przykro mi..dzis idzie na impezke do sponsora(facet sponsoruje jego pasje) a najbardziej przykro mi było kiedy miał urodzinki i robił przyjęcie dla znajomych i nawet mnie nie zaprosił! taj na prawde to nie wiem po jakiego stara sie miec za mną kontakt sex odpada bo przez ten cały czas nawet nie probował mnie dotknąc..więc tym trudniej mi to wszystko ogarnąc

Gość karpatka1
A dlaczego zalezy ci na facecie, ktory ewidentnie nie jest toba zainteresowany?

Gość truskawka12
a przeczulona jestem po tym co słysze od niego...co wychodzi podczas naszych rozmow..coraz częsciej mysle,aby zakonczyc ta znajomosc..mnie jest coraz trudniej a spotykając sie z nim nie widze innych facetow.

No z tymi urodzinami to rzeczywiście chamstwo! Wygląda na to, że się ciebie wstydzi. Pewnie cię lubi, dobrze się czuje w twoim towarzystwie, więc spędza z tobą czas, ale z drugiej strony ma poczucie \"wyższości\", zalicza cię do gorszej, biedniejszej kategorii, nie chce być z tobą wiązany. I dlatego nie dąży do tego, żebyście stali się parą, ani nie chce poznawać cię ze swoimi znajomymi... Jesteś dla niego takim \"folklorem\" :( Zakończ tą znajomość, po co zadawać się z kimś kto cię nie szanuje? Wiesz, przez kilka dni będzie cię to męczyło, ale w końcu emocje opadną i uznasz, że to był słuszny krok.

Gość truskawka12
Karpatka...spotykałam się z nim prawie codziennie przez pierwszy miesiąc po poznaniu.facet zachowywał się tak facet starający sie o kobiete! a pozniej powiedział,ze zawsze traktował mnie jak koleżanke.... czyli do koleżanki sie codziennie dzwoni,i pisze sms na dobranoc?

witam też wydaję mi się że nie warto sobie d........py zawracać . Ile by kasy nie miał i z jakiej zacnej rodziny nie pochodził to w taki sposób zachowuje sie tylko palant. Poszukaj kogoś normalnego , wiem serce nie sługa ale nic na siłe bo będzie gorzej pozdrówka

Gość karpatka1
Truskawka, ale teraz juz wiesz, ze facet sie niepowaznie zachowuje i nie ma sensu o nim myslec...

Gość truskawka12
żmijjka...tez tłumaczyłam sobie,że przesadzam ,ze jestem przewrazliwiona ale po tych urodzinach..dało mi to do myslenia..wydałam ostatnie pieniądze na pprezent dla niego.. po pierwszym spotkaniu nie chciałam już więcej sie z nim spotykać bo zawsze trzymałam się z daleka od zamożnych facetow,jednak pewna osoba stwoerdziła,że jestem nienormalna i mam strasznie niskie mniemanie o sobie,ze ta roznica nie ma znaczenia

Gość ale moze naprawde potrzebuje
fajnej kolezanki? Z kto a moze byc szczery?

Gość truskawka12
już nie raz to konczyłam ale zawsze sie odezwał i ja znow miękka klucha nie potrafiłam powiedziec nie...dzięki za odpisywanie ludzie:)teraz dopiero wszystko widze inaczej

Gość truskawka12
ja nie potrafie byc jego koleżanką i wysłuchiwać o jego nieudanych randkach w poszukiwaniu żony:) przy najblizszym spotkaniu zakończe tę znajomosc...mam dosc czuc sie tak jak dzisiaj..on baluje i poszukuje dziewczyny a ja siedze jak ten ciec i nie mam na nic ochoty

Gość truskawka12
ciągle to bo mam nadzieje,że moze z czasem sie wszystko zmieni..ale teraz rozumiem,że to niemozliwe.

do: ale moze naprawde potrzebuje fajnej kolezanki? Z kto a moze byc szczery? fajne koleżanki się zaprasza na urodziny i na pewno nie wyjeżdza z tekstem że jesteśmy z innego świata i tym o górach i egipcie. My z żonką byliśmy w różnych egzotycznych dla nas przynajmniej miejscach i nie uważamy za dyshonor pojechania ze znajomymi w góry czy nad morze. Domyślam sie że taki beznadziejny tekst może sprawić mnóstwo przykrości i współczuje. Pozdrawiam jeszcze raz . A skąd jesteś jeśli mogę zapytać ?

Gość truskawka12
Do PieNka..dziękuje za miłe słowa,jestem z okolic Katowic..widzisz tylko ostatnio miał urodzinki i nawet mnie na nie nie zaprosił:)a nawet były tam jego byłe dziewczyny:)hmm..więc chyba nie uważ mnie nawet za dobrą koleżanke:)

przykre ale chyba na to wychodzi że nie, więc daj mu do zrozumienia jak bedzię miał ochotę z Tobą pogadać że jesteście z innego świata i nie interesują Cię jego problemy dodaj coś uszczypliwego może da mu do myślenia ale nie sądze po tym co piszesz. Sprawia wrażenie tak zadufanego w sobie że aż go szkoda

Gość fajna kolezanka to
niekoniecznie przyjaciolka. Widac potrzebuje kogos, przed kim sie nie musi wysilac,komu moze naopowiadac o dziewczynach itd. Ja tez mam takich kolegow do wyplakiwania o swoich milosciach, z calkiem innymi zainteresowaniami , nie zapraszam ich na imieniny ani oni mnie ale cenie sobie takie znajomosci. Ale jesli czujesz cos wiecej, to rzeczywiscie sytuacja sie robi niezreczna i chyba musisz sie wycofac.

Gość truskawka12
do Pieńka...już probowałam roznych sposobow nic nie działa....jest mi cholernie przykro,zaangażowałam sie już i ciężko mi będzie sie przyzwyczaic ze już nie zadzwoni itp.oj ja na prawde głupia jestem stara a głupia:)

Gość truskawko
Jak on ma na imie? ZB?

stara i głupia? masz 19 lat :)? a to dobre z tym ZB............skąd takie przypuszczenie ale fakt ciekawi i mnie jak on ma na imie ?

stara i głupia? masz 19 lat :)? a to dobre z tym ZB............skąd takie przypuszczenie ale fakt ciekawi i mnie jak on ma na imie ?