Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izolda111

piekna,ale samotna

Polecane posty

jestem piękną kobietą,ale smutną.nic mnie nie cieszy.mężczyźni ode mnie odchodzą.kolezanki mi zazdroszczą urody,ja im zazdroszczę wszystkiego

Gość no bo uroda to nie wszystko
ciesz sie ,ze masz ten atut ale zadbaj tez i duszę

Gość no bo uroda to nie wszystko
( o dusze - oczywiscie)

co z duszą?czytam wiersze,ze az mnie oczy bolą.marzę calymi dniami.uwielbiam sztuke.nie wydaje się więc,ze jestem glupią kobieta.podobno mam bogate wnętrze.lubię muzykę poważna.ale nie umiem sie cieszyc z glupot.jak niektorzy ja jakos nie umiem byc szczesliwa. kiedys bylam brzydka.potem zauwazylam ze mam powodzenie.duze. czasem potrafie poderwac paru ciekawych mężczyzn.jak się usmiecham to widze naprawdę piekna dziewczynę.i co z tego?

Gość jaa teżżż
mam to samo co ty ... :O

Gość Do izoldy
czy ty aby nie przesadzasz? znam (łem) wiele kobiet które miały się za b.ładne a były przeciętne do bólu a niektóre to nawet zwykłe pasztety. Bo babcia,czy dziadek albo rodzice powiedzieli kilka razy o córeczce "ładna" jak to każdy rodzic a tej się zaraz wydaje.... może pokaż fotkę to ocenimy.... piękna to znaczy-wysoka ( ok.175),piękne ciało, zgrabna, ładny biust (b-c), piękne duże oczy, mały zgrabny nosek,pełne duże usta,włosy gęste i długie itp. Taka jestes?

Gość larssson
dokladnie pewnie tylko jej tak wmawiają ze jest ładna czy ktos z Was zna naprawdę piekną i SAMOTNĄ kobiete ?? :):) hahahhahahhahahahahaha

tobie sie wydaje,ze ja sie ciesze ze swojej urody?myslisz ze ja jestem szczesliwa?po co mi to.widze jak na mnie patrza.co mi mowia ludzie.chlopacy.i mam to w nosie.moge isc w dresach w polarze.na impreze.i tak mam paru za soba.nie chce takiego zycia bez sensu.mi nikt w domu tego nie gadal.bo piekna sie stalam dopiero po 19roku zycia.nie jestem pewna siebie. mam 173,blond wlosy,58kilo.duzy biust,duze zielone oczy,klasyczne rysy twarzy,maly nos.ciekawe poczucie humoru(to mi sie udalo:( ) ciete odpowiedzi,lubie poezje,czytam mase ksiązek.i co z tego?mam 25 lat.za soba setki znajomosci.setki chlopakow ktorzy sie pojawiali i znikali.paru tylko mnie kochalo.

\"czy ktos z Was zna naprawdę piekną i SAMOTNĄ kobiete ??\" znam i to niejedną.... zreszta - samotnośćto stan duszy, a nie kwestia bycia z kims w związku

dto wszystko przez tego poetę Wojaczka albo Poświatowską.wszyscy mnie nauczyli zyc w ciszy.uciekac od ludzi i zyc w samotnosci.nigdy się nie ustabilizowac.bezsensu

Wojaczek to ten agresywny psychopata, ktory wreszcie po kolejnej próbie samobójczej na szczęscie sie zabił? ;)

Gość Do izoldy
szkoda że nie masz zdjęcia. Wiesz, wszystkie elementy twarzy muszą się ze sobą ładnie komponowac i tworzyc całośc.Czasami ktoś ma poszczególne elementy ładne a cała twarz jest b.przeciętna. Ja np. lubię czarne (ciemne oczy). Bardzo ważny jest kształt, wyraz oczu, spojrzenie. Same "krowie" oczy o przygłupaistym lub tępym spojrzeniu to nie wszytsko. Naprawdę atrakcyjna kobieta nigdy nie jest samotna. Chyba występuje tu kolejny przypadek-przerost formy nad treścią.

komponuja się.slysze to co dzien.nie mam tepego spojrzenia.nie staram sie jednak o akcentowanie urody.po co?jeszce wiecej.zlote torebki?solarium?????moze po prostu nie kocham samej siebie i nie umiem sie cieszyc z zycia

Gość wlaśnie moze strzel
fotkę skoro takaś piękna.zawsze ciekawi mnie wygląd panienek które się za takowe mają.Rozumiem że jesteś 8cud świata?widziałem w swoim życiu wiele naprawdę atrakcyjnych kobiet ok.178cm,super ciałka, pikne duży biusty,szczupłe o twarzy jak laleczka ale żadnej vbym nie nazwał piękną bo to przesada.musisz byc pospolita wbrew swojej ocenie i nieciekawa wewnetrznie.Ludzie fajni wizualnie i ciekawi charakterologicznie nie mogą opędzic się od innych ludzi,przyjaciół, mężczyzn.PZDR

tak wojaczek to ten psychopata.ale mam jego 5tomow poezji.i je uwielbiam. \"znowu widzę cię żywego,aż do skurczu w gardle\" \"slowo jutro odmienia się tylko przez twoją osobę\" \"umiem byc cisza,kończę się w twoim snie\" piekne. niestety moi \"chlopacy\"wolą mecze albo samochody.nie interesuje ich nic innego.

Gość Eddddek
"mam 25 lat.za soba setki znajomosci.setki chlopakow ktorzy sie pojawiali i znikali.paru tylko mnie kochalo." i tu lezy problem, prosze ja ciebie...

moj drogi\"sobie strzel\" widze,ze ty lecisz na piekno w stylu \"kod leonarda da vinci\" super ekstra,trendy. dzis cala polska zna sie na marastwie leonarda,bo przeczytala ksiązkę wątpliwego wydawnictwa.ALE NIE JEST ONO WYDAWNICTWA ARKADY,OSSOLINEUM.no ale wy się już na malarstwie znacie. moze podyskutujesz o KATYNIU?przeciez widziales juz jeden film coca-cola-woloszanski.normalnie super ekstra. rozumiesz?bilbordy reklamowe zmieniaja sie co tydzien piekno samo w sobie jest ksztaltem milosci,jest jak sztuka. piękna jest kamienica obdarta z farby,która dzwiga monument wieku XIX.nie zaden bilbord.

i czy ktos te kamienice podziwia????nikt.bo nie ma nowej elewacji.muchy nie patrza,gdzie lecą.byle swiecilo.nie waznajest lampa.dla ciebie ie wazne jak co wyglada,tylko co jest NOWE

Gość billboard o proszę was
nauczcie się pisać:-(

Gość a no to idąc twoim
tokiem myślenia że pięno tkwi w brzydocie to na pewno jesteś piękna:-D

Gość gallanonimm
prawdziwie piekna kobieta nie powiedzialaby o sobie, ze jest piekna...

piękno tkwi w brzydocie:)..w małych wadach, niedoskonałościach, w tych wszystkich szczególikach, które kogoś czynią wyjątkowym, jedynym, innym niż wszyscy:)

Gość llllllllll
weź kobieto nie przeginaj "piekna i samotna" w samozachwyt wpadłaś ot, głupota ludzka nie zna granic

piękno tkwi w brzydocie:)..w małych wadach, niedoskonałościach, w tych wszystkich szczególikach, które kogoś czynią wyjątkowym, jedynym, innym niż wszyscy:)

Gość facetem byc
moim zdaniem autorka chce sie dowartosciowac:) nic wiecej. Jak juz wczesniej bylo napisane pokaz zdjecie, jesli bylabys taka fantastyczna nie mialabys nic do ukryca, widocznie jestes brzydula na ktora nikt nie zwraca uwagi a tutaj robisz z siebie pamele anderson.. dziewczyno troche powagi w tym wieku:-/

Gość wlaśnie moze strzel
po pierwsze-jeśli mnie nie znasz to nie oceniaj, po drugie-sama założyłaś topik na temat, że jesteś piękna a nie ma wokół ciebie ludzi /więc sama wkroczyłaś na temat wyglądu, zewnętrzności/, po trzecie-NIGDY nie powinno się o sobie mówic-piękna, cudowna, mądra itp. To ciebie tak mają ocenic.No i wreszcie-ta uroda musi byc naprawdę powalająca żeby użyc słowa "piękna".To jest zarezerwowane dla urody niedoścignionej,wybitnej, nietuzinkowej.