Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmm

zdaje mi sie czy rzeczywiscie tak jest????

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmm

zauwazylam ze polskie dziewczyny lubia bardzo obgadywac i jak dziewczyna jest ladna to oczywiscie rzadko ktora jej to powie tylko zaraz jakies komentarze i wypatrywanie nieistniejacych mankamentow urody obiektu. tak samo idzie panienka bardzo ladna zadbana szczupla a dziewczyny oczywiscie pojechaly jej ze jest plaska jak deska ojejku nie widze w tym problemu ale one zazdroscily jej buzi obgadywanie plotkowanie i glupie komentarze slysze coraz czesciej na temat roznych osob od roznych osob,dlaczego nie zajma sie soba i wlasnym zyciem?;) mialam okazje byc na wakacjach w pewnym panstewku i siedze sobie na basenie a tam normalnie dziewczyny bezposrednio ze jestem slodka i u nich to normalne bo po prostu brak zawisci i zazdrosci nastepny przyklad..dziewczyna w mojej szkole jest naprawde sliczna a pojezdzaja jej dziewczyny.zazdrosne eh zal mi jjej po prostu dlaczego coraz wiecej takiej zawisci czy to tylko w moim otoczeniu jak uwazacie?

no bez kitu albo wyzywaja taka ladna i fajnie ubrana od dziwek itp a jesli juz ma kozaki na obcasie to na pewno daje dupy.przesada zazdrosc zwykła