Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planet spa

prywatne studia zaoczne, co jesli sie nie chodzi na zajecia?

Polecane posty

Gość planet spa

moga wyrzucic jesli sie czesto opuszcza zajecia?

Gość a co planuejsz jutro nie isc
?:)

Gość planet spa
nie tylko jutro, ale ogolnie czesto opuszczam bo pracuje jak to jest?liczy sie to czy sie chodzi czy licza sie egzaminy koncowe?

na prywatnych studiach cie nie wywalą:o najwyżej będziesz nieukiem z dyplomem w ręce, którego wywalą z kazdej roboty:o

Gość a ja.....
to po co studiujesz? dla wiedzy czy papierka? zal mi takich osob.. zajmij sie praca albo studiami!

Gość hehehhe
dokladnie! nawet zaoczne na panstwowej to lepszy pomysl niz dzienne na prywatnej..

gruby rozowy motyl ale bzdury gadasz jesli wykladowcy puszczaja liste na zajeciach to moga cie nie dopuscic do egzaminu jesli opuscisz wiecej niz 30%

Gość ja tez pracuje i jakos nie
opuszczam zajęć. chociaz to męczarnia :O

Gość buahahaa kolo
na prywatnej nie musisz chodzic, nie musisz sie nawet uczyc, tylko przyjdz na egz i tak zdasz!!! Bo placisz na panstwowych tez ie musisz chodzic i zdasz bo placisz za zaoczne :P

Gość bez kitu...
"na prywatnej nie musisz chodzic, nie musisz sie nawet uczyc, tylko przyjdz na egz i tak zdasz!!! Bo placisz" za przeproszeniem gowno wiesz o prywatnych uczelniach..

gruby rozowy motyl widac szajsowa uczelnie skonczylas tez konczylam prywatna uczelnie i u nas nie bylo zmiluj sie...wykladali u nas profesorowie z uniwerku i tak samo ulewali i wymagali jak wszedzie...byly poprawki, warunki i warunki warunkow...trzeba bylo sie uczyc i chodzic na wyklady..

Gość studentka23
do gruby rozowy motyl ty chyba sobie żartujesz że na prywatnej sie nie trzeba uczyć normalnie kpisz

Gość studentka23
fisiownia masz rację

Gość to ja ja
ale osoba, która zadeje takie pytania na forum nie jest chyba z założenia zbyt inteligentna....

to bez sensu tak uogolniac, wedlug mnie moze byc prywatna szajsowa i panstwowa szajsowa!!! a na marginesie dla mnie ta szajsowa byla Krakowska Szkola Wyzsza Krakow ... skonczona a teraz jestem na AGH ;P

Gość hahahahahha
fisiowna co ty chrzanisz prywatnej uczelni zalezy na kasie i na niczym innym wiec przyjmuja tam najwiekszych matołow co im szkodzi wypisac paierek klient płaci i wymaga klient ich pan nic po za tym

Gość tylko czy ma sens
kończenie byle jakiej uczelni? Pracodawcy jednak patrza na to jaki ma sie dyplom i z jakiej uczeni.