Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

Wyjechal na kilka dni i ....

Polecane posty

...i za Nim tesknie. On niestety sie nie odezwal, bo rozmawialismy wczoraj na gg. No ale...ja tesknie i mam ochote krzyczec. No i nie jestesmy para. A wiec: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Gość kolejna idiotka bozeeeeeeeee

Gość finusia
moj wyjedzie za miesiac-tylko na 4 dni ale ja od roku spedzam z nim KAZDY dzien i KAZDA noc wiec ciezko bedzie;/ ale mam nadzieje ze dam rade, chyba ze mnie wezmie ze sobą:)

Gość finusia
NIE jestem. ale... mieszkamy zagranica. ja bylam juz w polsce kilka razy sama on jeszcze nie. wiec jesli stwierdzi ze chce jechac sam-to ok. ja nie moge mu tego zabronic biorac pod uwage moje wyjazdy. aczkolwiek wspominal zebym i ja z nim pojechala. jasne??

Gość finusia
i stad te "branie ze soba". szanujemy siebie i swoja niezaleznosc mimo stalego zwiazku:)

juz rozumiem, przepraszam jezeli cie urazilam. Wiec to jest tak; moze z nim pojade, a nie- moze wezmie mnie z soba...

Gość finusia
troszke sie zle sformuowałam, chociaz w obu sformulowaniach jest troszke prawdy ale to za dlugo by o tym pisac. dobranoc pa