Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chomik

KOSZMAR!!!!!!!!!!! ZOBACZCIE!!!!!!!!! PODPISZCIE!!!!!!

Polecane posty

\"Artysta\" z Kostaryki Guillermo Habacuc Vargas przywiązał umierającego z głodu psa jak dzieło sztuki, nie pozwalał go karmić i poić, aż biedne psisko zmarło... W rezultacie tego \"pokazu\" (którego pies nie przeżył) \"artysta\" został wybrany do reprezentowania swego kraju w Biennale Ameryki Centralnej w Hondurasie w 2008 roku. Celem petycji jest protest i bojkot tego (pożal się Boże) artysty i jego \"dzieła\". http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html http://www.marcaacme.com/blogs/analog/index.php/2007/08/22/5_piezas_de_habacuc

Jezu brak mi słow, jakim czlowiek potrafi byc potworem 😡 podpisalam petycje, mam nadzieje ze jakas organizacja odbierze mu tego psa!!! skurwysyn jebany:O

nie wiem jak takie psychiczne zboczenie można nazwać dziełem artysty! tym kretynem powinno się zająć jakieś towarzystwo zwierząt! i jacy debile jeszcze okrzyknęli go wielkim twórcą? ZBOCZENIE I PATOLOGIA!

to jest taka \"nowoczesna\" jebana sztuka ktora chce szokowac, zadne wartosci sie nie licza~! niedlugo beda zabijac ludzi na pokaz zeby tylko zaszokowac, ciemnota jebana:O przepraszam za slownictwo

Gość dssdfds
i kolejne petycje, ktore nic nie dadza

obejrzałam zdjęcia i mam ochotę zrobić to samo temu facetowi!! powinien zdechnąć jebany socjopata!!!

może i nie - ale źle bym się czuła jakbym nic nie zrobiła, a tylko to mogę zrobić w tej sprawie, bo juz po fakcie...

a gdzie te wszystkie organizacje walczace o prawa zwierzat? kto to jest ten niby artysta? nikt nie ma prawa czegos takiego robic!!

Może lepiej siedzieć i się biernie przyglądać???????? może właśnie coś da. chciałabym w to wierzyć naprawdę. mam nadzieję że ten \"artysta\" zostanie ukarany! jak najszybciej i najbrutalniej jak się da.

Gość jozkowa
co oznacza ta czwarta rubryka?! bo nie wiem co tam wpisac

no właśnie jak wg doszło do czegoś takiego?? zboczeńcy !!!!!!!!

najgorsze jest to, że pojedynczy człowiek nie może zapobiec najohydnieszym okrucieństwom jakie się dzieją w tym piekle ziemskim .. najchętniej pokolei byśmy powiesili tego \"artyste\" ale nie możemy.. a takie petycje niewiele dadzą:(

Brak mi słów na skomentowanie tego barbarzyństwa... Kiedyś sztuka bywała dziwna, dzisiaj wszelkiego rodzaju \"artyści\" udziwnienia i wynaturzenia chcą uznać za sztukę - szukają w nich potwierdzenia własnej \"mocy twórczej\". Nie jestem wstanie wyobrazić sobie dostatecznej kary dla tego sadysty!

na to poprostu braksłów. nie wiem w jakim dziwnym świecie ten człowiek to zrobił. na ziemi powinien zostać zlinczowany.

dlaczego władze, organizacje na to pozwolily??? 21 wiek a gorsza ciemnota niz w sredniowieczu, gardze ludzmi

Absolutnie nie można się na takie coś zgadzac! To jest sztuka?To jest barbarzyństwo i wynaturzenie! Dziwne,nikt nie mógł pomóc temu psu?I jeszcze go wybrali na reprezentanta..............Szok!:O ♥♪♫

Gość a ja niestety nie wiem
co wpisac w tej petycji przy slowie PaAs?co to znaczy?

dzieki

co za paradoks jedni psom pomagaja a drudzy je katuja dorabiajac do tego ideologie...smutne to............

Kuraiko... ja tam samo nie mogłam się opanować i nawet przekleństwa nie ogarniają tego potwora. Ja bym mu zrobiła to samo. Do drzewa i niech kwiczy z głodu! to by było sprawiedliwe.