Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chomik

KOSZMAR!!!!!!!!!!! ZOBACZCIE!!!!!!!!! PODPISZCIE!!!!!!

Polecane posty

Gość e222
boże jaki biedny psiaczek i te jego oczka takie smutne.az mi sie płakać zachciało.przypomniałam sobie taki filmik co krążył na forum co jakis bezduszny debil topił maleńkiego kotka dla potrzeb filmu.po obejżeniu tej scenki nie mogłam zasnąć tak mi było żal tego stworka

Gość e222
boże jaki biedny psiaczek i te jego oczka takie smutne.az mi sie płakać zachciało.przypomniałam sobie taki filmik co krążył na forum co jakis bezduszny debil topił maleńkiego kotka dla potrzeb filmu.po obejżeniu tej scenki nie mogłam zasnąć tak mi było żal tego stworka

Gość elis33

Gość o w mordeeeeeee
😡! kurwa dl;aczego ludzie nie reagowali? ja bym skopala chuja i jaja mu odcieła!!!! a potem wlozyla mu je w usta, gardze takimi potworami1 gdzie byli wtedy inni ludzie????????😭😭

Gość o w mordeeeeeee
boze przytulilam moje dwie suczyny i sie poplakalam :(::(:(:(:(:(:(: jak tak mozna? to jest zwierze!! oddycha, czuje, serce temu psu się napewno łamało z rozpaczy, jezu no nie moge :( placze

Gość o w mordeeeeeee
najgorsze ze coraz wiecej takich przypadkow, ludziom odpierdala do glow, znecaja sie nad zwierzetami!!!! prosze was ludzie regujcie gdziekolwiek zobaczycie jak ktos meczy zwierze, to jest straszne! te zwierzeta same sobie rady nie daja, sa uzaleznione od czlowieka a czlowiek potwor taka krzywde im robi! nie moge otworzyc tej stronie, normalnie nie moge rozwalilabym chyba monitor ze wscieklosci 😭

Gość hems
ja mysle ze kazda kobieta powinna decydowac o swoim zyciu. w przypadku gwaltu czy choroby powaznej moge sie zgodzic z ciezkim sercem, ale tak dla wlasnego ego bo zaszla glupia i nie chce miec dziecka, nigdy!!!

Gość hems
pozatym gdzie tu wjezdzasz na topik o biednym psie z aborcja? aborcja jest na innym topiku :(

Gość lalka24
Kazdy kto jest wrazliwy na krzywde zwierzat, wrazliwy jest takze na ludzi.. " ludzie ktorzy nie kochaja zwierzat, nie kochaja samych siebie", a ty juz wyjezdasz z aborcją :o:o

Taa.... { :/ bo to jednak co innego. tu mamy konkretnego kolesia który BEZ POWODU zamęczył psa NA OCZACH LUDZI. po co mam tłumaczyć swój stos. do aborcji... to nie ten temat i szczerze powiedziawszy wkurza mnie takie podejście :/ } I nich mnie teraz ktoś spróbuje przekonać że społeczeństwo poszło świadomie na wybory.

Gość VMITHURI
ZNOWU TA ABORCJA DZIEWUCHO DAJ SE SIANA.WSZEDZIE KURWA TYLKO ABORCJA I ABORCJA DOSC JUZ MAM.

Gość SAMA JUŻ NIE WIEM KTO JEST
tu bardziej SKRETYNIAŁY!!! czy ten "artysta" [którego należy jak najszybciej przebadać na głowe] czy ci, ktorzy pod wrażeniem jego "dzieła" wybrali go do reprezentacji kraju!!! :o:o:o ŚWIAT DURNIEJE!!

Gość w goreeeeeeeeeeeeeee
up

Gość fekaliowa niewiedza
ale to "maskotka" podobno.tak jest napisane po hiszpansku.

Gość uppppppppppppppppppppppppp

Gość upppppppppp

Gość łączenie . tematów . forever.
podbijam tylko

Zaglodzony pies 01:09 Lola Lu Pamietacie sprawe zaglodzonego psa- \"eksponatu\" na wystawie w Hondurasie? Pseudo \"artysta\", oprawca i morderca zwierzecia zostal wybrany do reprezentowanie swojego kraju na Biennale Sztuki Ameryki Centralnej w 2008. Dzisiaj napisal o tym onet http://wiadomosci.onet.pl/1638623 ,12,item.html Wiecej informacji na blogu http://barche.blog.pl Zastanawiam sie, co mozemy zrobic, zeby zwierzeta nie cierpialy przez ludzi, zeby nie byly traktowane jak rzecz?? Jak uwrazliwic ludzi na to, ze zwierze CZUJE, ze nie wolno go katowac, tak samo, jak nie wolno bezkarnie katowac czlowieka? Sapere aude! Horacy 09:00 KIKA***** Zgadzam sie z toba, niektórzy ludzie to poprostu bestie, nie licza sie z tym ze zwierze tez czuje i cierpi. Nie rozumiem takich ludzi. Powinny byc surowsze kary dla ludzi, ktorzy krzywdzą zwierzęta. 09:17 KIKA***** cp innego bachory. te powinno sie aborcjowac badz zagladzac by nadmiar ich nie przeszkadzal naszemu poczuciu szczescia 09:29 jezeli pies mial symbolizowac nasza (zachodnia cywilizacje \"wysoko\" rozwinieta) postawe co do prblemow cierpienia w afryce i azjii - to nawet to mu sie nie udalo, bo ludzie roztkliwiaja sie nad skazanym i tak przez chorobe na smierc psem przywiazanym do sciany by zdychal w meczarniach nie zwracajac WCIAZ uwagi nad tym samym umieraniem w cierpieniach z glodu, z bicia, z widzimisie kretynow z broniami dostarczanymi przez rosje, francje i usa nikomu nioe wadzacych zaglodoznyhc afrykanczykow czy czeczenow .... wychodzi tylko na to, ze dla człowieka lepiej byc psem...w kazdy mozliwy sposob 23:35 skun Naprawdę tak ciężko stwierdzić że gość jest zwykłym sk**wysynem?