Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polak...

przeczytajcie to

Polecane posty

Gość polak...
no co nie odpowiecie

Gość polak...
jak bysmy zrobili komiks tak jak oni no to wyszlo by ze jestesmy antysemitami ale jak oni zrobja to jest wolnosc slowa tak nie to jest cholernie nie srawiedliwe

Gość Tomi_tomi
Przez dom moich dziadkow w czasie wojny to sie setki Zydow przewinely. Z narazeniem zycia ich chronili i kazdy z nich obiecywal ze sie odwdzieczy... a jak przyszlo co do czego to sie nawet zaden nie pojawil zeby marne "dziekuje" powiedziec... Nikt mi nie wmowi ze zaden z nich nie przezyl. I dlatego wlasnie, miedzy innymi, nie lubie Zydow...

Gość polak...
ja bym ich wszystkich pod mur postawil i powystrelal

Gość polak...
ciekawe czy ten zydek ktory zalozyl tamten topik zostal zbanowany :D

Gość polak...
eee o ni tacy juz sa powiedza a ale b to juz nie

Gość genialny julek
polak mam pytanie takie czysto na luzie po czym byś ich poznał ??? po ubraniu , po mowie , po brodzie odpowiec bo to ciekawe :)

genialny julek --> hm nie wiem moze wlasnie po tym wszystkim co napisalas/napisales a poza tym maja semickie rysy

Gość genialny julek
ale z ciebie nacjonalista :D;) a mi babcia z którą mile byś pewnie podyskutował bo nienawidzi ich jak psów za to że niby handlowali kradli poniżali i takie tam wojenne wspomnienia . babcia się upierała że prawie każdy z nich ma charakterystyczny nos a czy to prawda to sam żyd nie wie :D ;)

Gość genialny julek
ale co to są te kurwa rysy bo że ktoś ma garbaty nos i brodę nie musi być bżydem.czarna rasa ma widoczne różnice ale bżydzi to też biali i ich nie poznasz tak przynajmiej słyszałem od paru sk*******w z mojego miasta

masz racje garbaty nos i broda to nie musi oznaczac ze ktos jest zydem :) ale o tych rysach to prawda