Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzbpb

antykoncepcja

Polecane posty

Gość mzbpb

mam pytanie od ok. 2 lat biore tabletki novynette wszystko bylo ok. czasem mialam male przerwy w braniu tabletek. teraz biore drugie opakowanie po miesiecznej przerwie. moj problem a raczej stres dotyczy tego iz mam jeszcze dwie tabletki do konca opakowania i mam krwawienie czy to normalne? prosze niech mi ktos odpowie bo zwariuje w sumie niedawno bylam u lekarza wyniki badan wyszly ok. mam sie martwic ? dziekuje za kazda otrzymana odpowiedz

Nie masz cie co obawiac wszystko jest ok nie ma powodów do obaw tez brałam te tabletki i rozniez tak jak ty z przerwami ale teraz zmieniam rodzaj antykoncepcji na zastrzyk jest o wiele wygodniejszy i co najlepsze tanszy :) bo kosztuje 40 zł a robi sie go co 90 dni fajnie prawda??? pozdrawiam :)

Gość mzbpb
slicznie ci dziekuje bo ostatnio bylam u gine. mialam uplawy itd.kazala mi zrobic usg. piersi ja jestem straszna panikara i zaraz mysle o najgorszym.....troche wyluzuje dziekuje ci slicznie a co do zastrzyku slyszalam ze bardzo sie tyje wiem ze zalezy od organizmu ale jezeli masz w rodzinie sklonnosci do tycia lub masz problemy z waga to zapytaj swojego lekarza jeszcze raz... pisze bo slyszalam zycze powodzenia i dziekuje