Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka_

aborcja

Polecane posty

Gość janka_

zdecydowalybyscie sie??? wiecie ile moze kosztowac??

Gość DLACZEGO CHCESZ
wiedzieć ?

Gość jak chcesz
zdecydowałabym się ale zależy w jakiej sytuacji. kosztuje ok 2500 zł.

Gość janka_
a srodkami chemicznymi?? ktos sie orientuje

Gość anusiaaaaaa88
a w ktorym tygodniu ciazy jestes ?

obecnie - za nic na świecie bym się nie zdecydowała! ale kiedyś....na szczęście nie musiałam się nad tym zastanawiać. co do ceny zależy - mechanicznie już od 1200 słyszałam do ponad 3000

Gość mzbpb
sorry dziewczyny to kazdego indywidualna sprawa, ale dla mnie aborcja to ZGROZA!!!!!!! owszem jesli byl to gwalt sama bym sie zastanowila, ale jezeli idziecia do łózka z facetem swiadomie to powinnyscie wziasc odpowiedzialnosc... Trzeba troche myslec a nie tylko dac sie uniesieniu bo moze pojawic sie nowe bezbronne zycie ktore nie jest niczemu winne...Moim zdaniem jezeli sie mysli w cize nie zajdziesz!!! Poza tym po aborcji mozesz miec problemy z zajsciem w cizaze pozniej, wiem bo znam taki przypadek wiec zastanowcie sie!!!!???? Poza tym mam znajome ktore na poczatku byly zrozpaczone ze sa w cizay i to w mlodym wieku byly, a teraz zycie by za swoje iskierki oddaly... Nie chce was krytykowac ale dla mnie to koszmar nie oceniam ale jesli bedziecie ostrozne i bedziecie myslaly gwarantuje ze nie bedziecie myslaly o tak karygodnych rzeczach... pozdrawiam