Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ono jest płatne jak np. w

czy ma ktoś z was konto w m banku?????

Polecane posty

czy ono jest płatne jak np. w pko??? opłaca się ono??? odp

bezpłatne prowadzenie przelewy do mbanku za free do innych banków za 50 gr karta debetowa za free moim zdaniem najlepsze konto jesli nie chcesz wydawać niepotrzebnie kasy na prowadzenie rachunku

a jak je można założyć?

wchodzisz na stronę mbanku i wypełniasz formularz potem przysyłaja ci umowę do podpisania i ją odsyłasz

na www.mbank.pl wypełnisz taki formularz zgłoszeniowy, a potem wyślą do Ciebie kuriera z umową do podpisania, w umowie jest kod który aktywuje Twoje konto, a karta debetowa przyjdzie pocztą do 14 dni roboczych i też aktywuje się ją przez netka.

trudno się takie konto obsługuje? ja mam dopieo 19 lat i nie mam o tym pojęcia. a moi rodzice mają w pko (ale ja ne chce tracic pieniedzy na prowizje itd). słyszałam, że można jakoś to przez internet robić przelewy itd. jak się w tym połapać? ;)

Gość niewiemityle
wszystko jest naprawde banialnie proste, nie ma na co czekac, wypełnij formularz

Gość DOPIERO 19 LAT ...
ja konto mialem juz w wieku 15 lat (INTELIGO) ... Obsluguje sie je banalnie :)

to jest bardzo proste jedno z najprostszych w obsłudze kont wejdź na stronkę banku i poczytaj wszystkie informacje pytania i odpowiedzi faq wszelkie topiki na forum pozatym jak robisz przelew to wszytko jest opisane co wpisać takze nie ma problemu

ja mam 20 lat wiec wiele starsza nie jestem :P łatwo się połapać, wszystko jest proste, przelewy przez netka nie należą do skomplikowanych, pieniądze wpłaca się we wpłatomatach a wypłaca w bankomatach Euronetu i Zachodniego; ja mam jeszcze w ING Śląskim konto studenta, też jest darmowe, przelewy przez netka za darmo do każdego banku, ale karta jest płatna co miesiąc chyba 1 albo 2 zł dlatego z niego nie korzystam zbyt często :)

okey. zakładam :) jak jest pole: typ racunku, to mam wybrać ekonto, tak??? i tam dalej są jeszcze 2 pola: z usługą maklerską i wnioskuje o karte kredytowa Visa Ckassic. Mam te opcje zaznaczyc?

Gość DOPIERO 19 LAT ...
co tydzien wujek Leon wplaca mi na konto 20zł wzamian za udostępnianie mu mojego czekoladowego oka :classic_cool:

Gość kakakakII
O bosh... to reklam nie słyszysz., nie widzisz, nie czytasz??? Konto jest niepłatne, oczywiście że są opłaty związane z operacjami na koncie, wydaniem karty itd ale też niższe niż gdzie indziej. Obsługa jest prosta i też prostsza niż gdzie indziej. Problem jest tylko taki, że żeby podpisać umowę, przyjeżdża do domu kurier. Tzn jeśli chcesz np utrzymać w tajemnicy to że otwierasz sobie konto.

Gość ósma rano
a jesli wpisuje w formularzu adres zameldowania, a chce żeby ten kurier przyjechał z umową do miasta w którym studiuje to jest tajka możliwość, gdzie mam to podać??

do mnie kurier dzwonił z pytaniem czy jestem w domu bo do mnie jedzie; byłam akurat na uczelni i najbliższy termin kiedy byłabym w domu w godzinach jego pracy to wypadało jakoś za 2 tygodnie więc stwierdził że i tak ma w tym mieście zlecenie to przy okazji mi podrzuci umowe