Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzonajjj

Czy każdy facet musi być PIRDOLONA SIWNIA?? POMOCY

Polecane posty

Gość ja jestem chuda i mam szanse
Zdradzonajjj ale jazda:/ Nie no ja bym nie miala watpliwosci:o jak to dla kogos innego?:o co niby? jego kolega sam sie wstydzi kupic gumki a posuwac nie wstydzi?:o Wg mnie to jest wszytsko powodem innej koiety-to,ze nie wie czy Cie kocha itd:o i jeszcze bezczelnie klamie:o czemu oni nas tak ranią:o Nawet wprost nie potrafią tylko przez ogródki:o

hej droga Autorko!przykro mi,ze cię tak potraktował:(((( gdyby Cię kochal to nie odszedłby.moja kumpela 5lat studiow mieszkala na stancji w Olsztynie,a jej chlopak w CIechanowie.obecnie biorą ślub.wytrzymali.wspolczuje ci.wszystko co powiem,nie bedzie madre

kazdemu zdazaja sie swinskie zagrania, niezaleznie od plci... ale wracajac do facetow, to np. moj byly tak bardzo mnie kocha i kiedy sie rozstalismy byl w takiej rozpaczy, ze pare dni po fakcie umowil sie na randke... kiedy randka okazala sie niewypalem, znowu zaczal pisac jak bardzo mnie kocha:O

:o

Gość aassmina
jezu co za frajer..jak nie dla niego? a co moze kolega s\wstydzil sie kupic?:/ a nie pomyslalas ze moze zrobil to specjalnie???? wiem ze nie latwo ale po takim czyms ja napewno bym zostawila .... ale to musi byc paskudne:/

Gość aassmina
phi a do mnie sie nie odzywa bo oczywiscie jestesmy znow pokloceni... i mam nadzieje ze nie odezwie bo nie chce go na oczy widziec...chcialabym miec to juz za soba i nie musiec nigdy wiecej sie z nikim klocic...

aassmina a Twój facet co robi??:o Tez taki jak moj,ze koleżanki mu w głowie ?:o

wszystkie kobietki się zmyły,a ja zostałam sama ze swoimi myślami i becze:(

Gość bellalina
ja jestem chuda i mam sznase----nie becz!!! Szkoda lez dla takiego idioty!!! Glowa do gory pysiek :) Autorko topiku nie miej zludzen i zostaw drania, mozliwosc, zeby te prezerwatywy byly nie dla niego to nawet nie jest 1%!!! Dziewczyny naprawde szkoda tak cierpiec dla kogos kto nie jest za grosz tego wart!!! Trzymajcie sie!!!Pozdro.

Gość no i autorka sie zmyła
a inne dziewczyny z problemami tez:(

Gość kaska23latt
:/ ale nie popadajmy w paranoję, mój ma jakieś tam koleżanki i spotyka się z nimi np raz na dwa miesiące, ale nie mam nic przeciw bo wiem kim są i wiem, że nic złego podczas tej godziny w pubie przy wszystkich naszych znajomych nic się nie wydarzy natomiast co do swinstw jakie moj robi to... czatuje z kobietami:/ moze wydawac sie Wam to niezbyt wielkim problemem, ale... zdarzalo mu sie czatowac o seksie..wiecie wirtualne bara bara i pikantne teksciki chcialam odejsc, dalam ultimatum ze jesli przekroczy granice nawet na czacie w rozmowie- o pierdolach typu telewizja, muzyka moze sobie gadac- to odchodze poki co mysle,ze nie przekroczyl tej granicy ale nacierpialam sie jak przeczytalam cala korespondencje z pewna kolezanka z internetu :/

Gość dokaska23latt
no czata to ja by nie przeżyła :o