Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedz_mi

pupa, biust czy nogi

Polecane posty

Gość odpowiedz_mi

Co wg. acetów jest naważniejsze u Pań? Na co zwracacie najbardziej uwagę? Napiszcie Waszą kolejność.

Gość stópki..
tez sa wazne :D

Gość wypytałam i ...
mojemu facetowi najbardziej podoba się moja pupa, potem nogi i biust. ale sądzę, że ta kolejność zmienia się wraz ze zmianą partnerki.....

Gość mazurski chlopak*
nigdy nie zwracalem uwagi na konkretna czesc ciala. Zawsze to na calosc, ajesli sie uda to na wzgorek wenery, jak sie odznacza pod spodniami. Musze powiedziec ze ten ktos kto wymysl gorace szorty, zrobil mi taka przyjemnosc, nie musze mowic ze moja luba ma same obcisle ciuchy i jest moja dlatego ze na plazy zauwazylem jej ncudowwna pipkie a potem reszte

Gość jajajajajajajsdlmg
ktos napisał: > tja, czyli jak spotykacie kobietę to najpierw patrzycie się na jej tyłek, > nogi i biust? Oczywiście że są ważniejsze sprawy - jak chociażby intelekt. Ale skoro pytanie dotyczy tylko tych 3 aspektów, to: pupa, nogi, biust chodzi o to, ze jesli kobieta mafajną pupę lub super nogi to biust jest dl amnie mniej ważny. innymi słowy, wole miec partnerke o super pupnie i nogach niż kobietę z super biustem ale niezgrabnym dołem.

Gość mazurski chlopak*
wybacz ale ja nie jestem erotomanem, od wielu lat mam tylko jedna partnerkie, a ze podobaja mi sie wzgorki wenery, w robocie z takiego Jurka sie spiemielemy ze dla niego kobitka mogla by sie skladac z samych cyckow, co nie jest takie zle

Gość mazurski chlopak*
no bo to jest tak na wybiegu pokazu mody to fajne sa dziewczyny szczuple bo tam sie ciuchy oglada a modelka to nieistotny dodatek ale w zyciu to co innego, mila zgrabna i bron boze nie chuda z wydatnym wzgorkiem to marzenie,co nie

Ivanka, trafiłaś w sedno :) Dlatego każdej nowo poznanej kobiecie zadaję pytanie: \"jesteś najpiękniejszą kobietą jaką widziałem. Czy umiesz sprzątać i gotować?\"

Gość agfsgshsh
1. Pupa 2. Nogi 3. Biust. Tylko pupa duża musi być, jak u Jennifer Lopez.

Gość moja dziewczyna ma
1. Nogi 2. Biust 3. Pupa (byle nie za duża)

Gość pupa nogi biust
a najwazniejszy jest intelekt