Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota welonka

Filmy dobre i złe dla ludzi z depresją

Polecane posty

Gość złota welonka

Interesuje mnie film "Egzorcyzmy Emily Rose". Mam depresję i ciężką nerwicę. Czy na tym filmie słychać diabelskie głosy albo widać ich twarze? Straszny jest? Polecacie czy nie, osobie chorej jak ja? Dawajcie też Wasze typy. Jaki film pomaga na depresję, a jaki szkodzi?

Gość złota welonka
z wielkim zaangażowaniem żuję pędraki pomlaskując przy tym ochoczo :classic_cool:

Gość złota welonka
Liberał, możesz odpowiedzieć na moje pytania?

a czy slychac i glosy to nie pamietam ale chyba tak bo ogladalam ten film chyba ze dwa lata temu ale pamietam ze bardzo mi sie podobal...

przez większośc filmu slychac efektowne ryki w technice dolby stereo. no! ale to amerykanski film więc techniczne efekty specjalne byc muszą. mniejsza o tresc.

Gość film świetny
mój kolega oglądał wieczorem i po 1-szej połowie wyłączył bo się wystraszył:) drugą połowę obejrzał w dzień:) Słychać przerażające głosy tym bardziej przerażające dlatego, ze są tam wplecione autentyczne nagrania z egzorcyzmów tej dziewczyny (nie pamiętam jak się nazywała)

Gość film świetny
jak masz depresję to chyba powinnaś oglądać komedie a nie horrory:o ale ja się nie znam. Zapytaj swojego lekarza jakie filmy na depresję ci poleca:)