Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel....

WYPOWIEDZCIE SIE

Polecane posty

Gość pawel....

Witam, Jak wyślicie???? Czy to moralne gonic za kobieta wiedzac, że ma faceta??????

Gość MAX123456
Podpieranie partnerów nie jest moralne, ale jak od wszystkiego tak i od tego są wyjątki to zalezy od -czy jest z nim szczesliwa -moze cie kokietuje, niektore laski tak lubia

Gość baduu
jak planujesz stały związek to nie, jak chcesz sobie poruchać to jak najbardziej

Gość pawel..
baduu jaka to roznica czy staly zwiazek czy tylko na jedna noc Skoro podoba mi się laska i ja się jej podobam to dlaczego nie mielibyśmy spróbować byc razem. Sprawa jest taka -laska ma chlopa -ona cos czuje do mnie i ja cos czuje do niej -jak ja przekonac do siebie, zeby nie być zbyt nachalnym

Gość mam tak samo jak Ty
Jesli będzie chciała z Tobą byc to niczym jej nie zrazisz do siebie. Jedno jest pewne musi wiedziec że Tobie zależy, ale to Twoja decyzja jak jej to okazac. W końcu sam lepiej znasz sytuację, to w jakich okolicznościach się widujecie, jakie macie kontakty itp. Mnie facet okazał swoje zainteresowanie listem. Po prostu napisał do mnie.

Ja uwazam, ze niemoralne, ale moja przyjaciolka twierdzi, ze nie ma takiego pociągu, z ktorego nie mozna odczepic wagonu ;)

a chcialbys mieć kobietę, ktora będac w stałym zwiazku (jednak) patrzy w bok? (zakładajac że by sie Toba zainteresowala). Nie balbyś sie ze bedąc z Toba w ten sam sposob znalazłaby następnego?

Gość pawel...
mysle ze wiekszosc kobiet zanim zostanie mężatkom rozglada sie na prawo i lewo /pewno teraz dostane od was kobiety gromy/ Każda w was chce byc szczesliwa Ja nie bałbym sie ze mnie zostawi, jesli tak sie stanie to znaczy ze nie pasujemy do siebie i TYLE Wiem że jej podobam się, to widać, zawsze jak jestesmy razem to sie mna interesuje i odwrotnie mam takie problemy -widujemy sie rzadko /tylko weekendami/ -jak napisze do niej smsa to odpowie, ale ona nigdy pierwsza nie pisze czasem pości sygnał Powiedzcie co zrobić, jak sie zachowac żeby sie ona bardziej mna zainteresowała

Gość pawel.....
no talej ludzie

Gość a jakj ona ma na imię
?????????????????????????????????????

Gość jakie to zycie
porozmawiaj z nią o tym a nie z nami na forum a napewno się dowiesz

Gość pawel......
Witam, oj porozmawiac.......... wypada powiedziec kobiecie ze bardzo mi sie podoba wiedzac ze ma ona innego??????????

wypada, jesli ona nie jest z nim szczesliwa, odejdzie, jesli jest szczesliwa z nim, dostaniesz kosza :) i tyle :)

Gość pawel.......
ok dzieki za wasze opinie

Gość pawel.........
jeszcze jedno pytanie, załóżmy ze sie zapytam, ale zanim to zrobie czy moze najpierw powysylac pare smsow do niej co wy na to

Gość pawel........
prosze was podpowiedzcie jak sie zachowac w takiej sytuacji

Gość pawel........
no dalej

Gość chlopy co z wami
smsy? zapomnij chłopie, szczera rozmowa w 4 oczy.

pawel, teraz na powaznie: jesli ja bardzo kochasz, to walcz o nia. Kobiety to lubia. Powiedz jej otwarcie o swoich uczuciach. I decyzje zostaw jej, ale badz w poblizu. Jesli ma odejsc od tamtego, to chce/musi byc pewna ciebie. Oczywiscie musisz sie takze liczyc z koszem, nic wtedy nie poradzisz. Powodzenia

Gość pawel.........
kataqumba, powiedzenie prosto w oczy?? to nie nie jest żadna walka, tylko postawienie sprawy jasno. Uda sie albo nie Jak pisalem juz wyżej widujemy sie (w pracy) weekendami, sprawia ona osoby zainteresowanej moja osoba w tygodniu, jak do niej napisze to zawsze odpisuje bardzo mile smsy, ale sama nigdy nie napisze, jak to odczytac czy pisac do niej dalej czy moze w jakis inny sposób pokazac swoje uczucia

Gość bangladesz
ja nie wie :/

Gość bangladesz
moze nie pisze do ciebie bo nie wie co napisac albo lubi miec adoratorow

Gość malysz12qw
nikt chlopu nie chce pomóc....................

Gość pawel.....
prosze Was pomozcie, doradzcie cos????????

pawel, kup mala czerwona rozyczke i daj jej z tajemniczym usmiechem pewnego siebie mezczyzny. Mur beton zaintryguje ja to, na pewno zwroci na ciebie uwage. Mozesz przy okazji zaprosic na kawe i pogadac.

Gość pawel...
ok zamytam topik dzieki za wskazówki pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia w miłości