Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marksik81

Jak poznać i zdobyć wartościową kobietę?

Polecane posty

Gość marksik81

Jestem odpowiedzialny, szczery, nie kłamie, nie przeklinam, nie piję i nie palę. Chcę normalnej rodziny, dzieci i życia w szczęściu. Interesuje mnie stały związek. Jestem stabilny, mam dobrą pracę i mieszkanie. Spotykam jednak same niezdecydowane kobiety, które chcą się wyszaleć i mają gdzieś przyszłość oraz rodzinę. Nie mam szczęścia:( Jak poznać wartościową kobietę? Pozdrawiam.

Gość autorze
mam to samo:( zero wartościowych facetów:(

Gość sposób jest ale trudu też
szukaj w bibliotekach, na wernisażach a nie w pubach i dyskotekach

Gość autorze
chciałabym odpowiedzialnego i takiego, który będzie chciał wejść w dojrzały związek, a nie tylko być ze mna a ślinić się na inne kobiety:o

Gość marksik81
Do tej pory szukałem kobiet przez internet, na dyskotekach i w najbliższym otoczeniu (pracy). Zawsze jednak okazywał się to wybór zły:( Nie mówię że były złe i okropne. Miały dobre charaktery, były wrażliwe i ładne. Zawsze mnie przyciągały i widziałem w nich potencjalne żony. Jednak zawszę okazywało się że chciały czegoś innego. Nie chciały się tak naprawdę angażować, nie myślały o rodzinie, dzieciach... nie myślały poważnie o przyszłości. Mam nie fart do kobiet:( Wątpię już czy spotkam bezinteresowną, która chce tego co ja. Nie wymagam chyba zbyt wiele.

Nieprawda, że na imprezie nie można poznać kogoś wartościowego. To znaczyłoby, że na dyskoteki chodzą tylko jakieś lafiryndy. A ja na przykład też chciałabym stworzyć z kimś stały związek, nie mam siana w głowie, a na dyskoteki chodzę, bo lubię się wyszaleć. I faceci też tacy się pojawiają, bo wiem to po moich znajomych. Ale problem polega na tym, żeby trafić akurat na takiego kogoś, kto będzie się nam podobał, komu my się spodobamy, z kim się dogadamy i kto będzie miał takie same plany co do związku... Każdy kolejny punkt ma coraz mniejsze prawdopodobieństwo, a jak zebrać to do kupy, to już całkiem małe szanse... Ale ciągle szukam i staram się nie tracić nadziei...

Gość lu_netkaaaaaaaa
marksik skad jestes? :)

Gość autorze
rozumiem Cie doskonale:( Ehhh :( tz szukam pozradnego a facet myśli,ze jak dzeiwczyna jest ładna to od razu ją do łożka może zaciągnąć albo że na kase leci:o Tak trudno zrozumieć, że kobieta potrzebuje oparcia, ciepła, miłości i zrozumienia?:(

Gość DA GROSSE PISSEN
Starzejesz sie chlopie. Po co komu niepotrzebny balast?