Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone winko

Oglądam Terminatora 2, napisy nie halo.... pomocy!!!

Polecane posty

Gość czerwone winko

Mam Terminatora 2, mój ulubiony kultowy film, i napisy gdzieś o 10 sekund wyprzedzają akcję filmu. Odtwarzam w Vplayerze doradźcie coś szybciutko :( chcę mieć udany wieczór :(

KURDE CZŁOWIEKU nie znam Cie a już Cię lubię!! Dwójeczka to najlepszy najbardziej wypasiony FILM AKCJI na świecie!!! :D Oglądałem go chyba ze 30 razy :) napisów poszukaj innych na www.napisy.info albo opóźnij napisy o te parę sekund

Gość czerwone winko
Jarek :) jestem kobietką i czar Terminatora i jego mięśni na mnie działa ;) :P Dwójeczka jest super, nie znam fajniejszego filmu. Zrobiłam tak. Skasowałam wszystkie napisy jakie miałam i ściągnęłam nowe - i już jest ok. Nie znam się na edycji napisów, nie umiem ich przesuwać, opóźniać, przyspieszać... może kiedyś się nauczę. No, wieczór uratowany.... napój gazowany, chrupki pod ręką i jedziemy z Terminatorem :D:D:D

skoro jesteś kobietą to Ci się oświadczam :D nigdy nie spotkałem kobiety, która lubiłaby \"Terminatora\" :) Będą z was ludzie jeszcze :D PS: W \"Naj\" była zwykła wersja z tego co wiem, reżyserskiej musiałem szukać na Allegro

Gość czerwone winko
No nie, znowu się popsuło :(

Jarek-84 - Nie wmawiaj komus czegos, jesli nie masz o tym pojecia. Mam to dvd i jest to wersja rezyserska. Gwarantuje glowa.

czerwone winko - podaj nazwe pliku avi to znajde Ci pasujace napisy...jaki to jest dokladnie rip ;)?

no ja nie mam niestety takich fajnych koleżanek, moje wolą oglądać \"M jak Masakra\" i czytać powieści Grocholi :) czerwone winko - ściągnęłaś napisy ze złym współczynnikiem FPS, musisz zobaczyć ile klatek na sekundę ma film, oraz ściągnąć odpowiednie napisy - z odpowiednim FPS oraz do wersji jaką posiadasz (reżyserska czy zwykła)

cherry___ - napi to beznadziejny program(oczywiscie, to moja subiektywna opinie)...najlepsze skladnica napisow byla napisy.org, teraz zostaje napisy.info albo napisy24.pl...mozna znalezc do danego filmu bez bledow ortograficznych ;).

Gość czerwone winko
dodam, że to jest Director`s Cut :( beczeć mi się chce :(

Gość czerwone winko
dvdrip.divx

Gość czerwone winko
1 Cd

Gość czerwone winko
a co to jest FPS? gdzie to sprawdzić???

Trza wkleic do przegladarki...widac maja jakies zabezpieczenie ;).

Gość czerwone winko
37197 zdaje się działać :) Dzięki jesteście kochani :D