Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martitausa392

pytanie do informatykow zwiazane z vista??????? helpppp

Polecane posty

Gość martitausa392

kupilam laptopa w stanach system windows vista home premiumi zaczelam korzystac z worda pojawilo sie polecenie wpisz product key ale nie maial pojecia o co chodzi i tak korzystalam sobie do dzis gdy pojawilo sie informacja ze juz nie moge korzystac z worda bo nie wpisalam product key ale skad ja mam go wziasc niby pisala ze na opakowaniu dvd ale tam go nie ma bardzo potzrebuje worda i bede wdzieczna za pomoc:))))

Gość musi byc na opakowaniu
o ile jest orginalny-25 cyfr powinien miec i co cztery cyfry jest "-"

poza tym bez wprowadzenia kodu mozna pracowac na wordzie do 25 razy a potem jest zablokowany

Gość martitausa392
wlasnie ze nie ma bo sprawdzalam a w jakim miejscu moglbys dokladnie podac bo moze slepa jestem

Gość martitausa392
a orientujesz sie gdzie go moge jeszcze znalezc ,skoro mam zablokowany to znaczy ze juz nigdy nie bede mogla korzystac z worda ani innych programow na tym laptopie ??? moze moja pytania sa glupie ale ja nie mam zielonego pojecia o kompach :(((((((

Gość ze tak powiem
sprawdz na naklejce pod laptopem ....nie wiem jak w stanach ale w anglii nie dają plyty z programem tylko kod licencyjny ktory nalepiaja lub dają zapakowany w pudelku

to nie beda same cyfry-wybacz za pomyłke-beda drukowane litery i cyfry i co piec takich kombinacji jest "-" .Ja kupiłam orginalny Microsoft office i po otworzeniu pudełka była naklejka własnie z tym kodem a na niej napis "PRODUCT KEY"

bedziesz mogla korzystac tylko musisz wprowadzic kod

Gość martitausa392
dzieki mam product key na odwrocie laptopa w zyciu bym sie nie domyslila ze tam jest:)))))))dzieki zawsze moge liczyc na kafe pozdrawiam wszystkich apapappa

Gość martitausa392
no niestety znalazlam kod ale jest niby nie prawidlowy non stop wyswietla sie inforamacja wprowadz poprawny kod juz nie wiem co mam z tym zrobic??????

Gość martitausa392
help help

moze wejdz na strone www.microsoft.com i moze tam cos Ci pomogą-ja niestety gdy miałam wersje probna miałam dokładnie to samo i kolezanka weszla na ich strone i nie wiem jakim cudem ale poszperala i znalazla kod-wiem ze musiala sie zarejestrowac na ich stronie zeby go dostac