Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem wredna

Obleśny facet po 40stce złożył mi propozycje sexu...

Polecane posty

Gość nie jestem wredna

odmówiłam ale facet mi truje ze jest mu przykro, ze sprawiłam mu ból i takie tam....bierze mnie na litość. Jak dobitnie dac mu do zrozumienia ze nie mam na niego ochoty ale tak zeby nie wyjsc na wredną suke ???

powiedz wprost : s.p.i.e.r.d.a.l.a.j inaczej chyba nie zrozumie, niektórzy afceci, to jednak idioci :O

powiem tylko jedno im bardziej bedziesz to chciała załatwić tak aby \"go nie urazic\" to on bardziej bedzie to wyczuwał jako taka (zachęte) gre w kotka i myszke i bedziesz go bardziej napalac na siebie. Albo jestem\"twarda suka\" albo mecz sie z nim:O

Gość wefgwevwBV
trzeba mu to dosadnie i jasno powiedzieć, jak radzi poprzednik, faceci są brutalni więc trzeba do nich brutalnie...

Gość nie jestem wredna
dlaczego ja trafiam na takich facetów ?? sami oblesni dziadkowie :( mam 25 lat a ten sie czepił mnie jak nie wiem co...

Gość nie jestem wredna
no ale powiedziałam...powiedziałam tez ze mnie nie pociąga i nie mam ochoty na sex z nim i zeby zapomniał...

a musisz się z nim spotykać, czy kontaktować?? jeśli dzwoni to nie odbieraj.. jeśli go spotykasz w pracy, nie stwarzaj sytuacji żebyście byli sam na sam... i powiedz dobitnie. a nie delikatnie

Gość nie jestem wredna
przez to mam doła...zwraca na mnie uwage taki typ to chyba jestem paskudna :(

a co ja mam powiedzieć? na mnie gapi się sąsiad który ma córki w moim wieku.. co za oblech, a może syndrom wieku średniego

Gość pomyślcie trochę
Dziewczę, ja ci coś wytłumaczę. Poprawna rekacja w takiej sytuacji to wkurzenie się na gnoja, że w ogóle śmiał, coś w rodzaju : jak" pań śmie" czy "chyba pan oszalał", ew bardziej dosadnie "chyba pana pogięło". Wszystko inne brzmi jak słodkie targowanie się, ew. "chciałabym a boję się". Swoją drogą, świat zszedł na psy, skoro kobieta w takiej sytuacji zamiast dać w pysk chamowi spokojnie tłumaczy, że "jej nie pociąga". Daj spokój.