Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionaa21

studia dzienne i praca- da sie pogodzic?

Polecane posty

studenci pracujacy, jak sobie radzicie? czy jest ciezko? jaka macie prace, ile dni w tygodniu? ja niedlugo ide na rozmowe, praca tylko w weekedny.. mysle ze spokojnie sobie poradze, jedyne czego sie boje to to, ze praca zajmnie mi duzo czasu i sil i nie bede juz maiala dobrej sredniej na uczelni, tym samym stypednium(prawie 500 miesiecznie) ale mam nadzieje, ze uda mi sie i to i to pogodzic:) jakie Wy macie doswiadczenia?

Gość to jaaaaaajjaj
ja bez problemu godzę pracę w weekendy, tylko nieraz jest tak, że muszę potem uczyć się po nocach. ale na pewno dasz rade :) aco studiujesz?

studiuje zarządzanie na umk..teraz zaczynam 3 rok, do tej pory uczylam sie malo, wlasciwie tylko przed sesja i bylo dobrze, nawet bradzo dobrze..mialam duzo wolnego, dlatego postawnowilam szukac pracy:)

skoro stypendium jet aż tak wysokie, to może lepiej przyłóż się do nauki?? nie sądze, żebys za prace w week dostala wiecej niz te 500 zł ;) a pomysl ile czasu zyskasz dla siebie ;)

Gość to jaaaaaajjaj
no to na pewno dasz sobie rade :) ajaka to konretnie praca?

tak, ale ja chce miec i to stypednium( tzn na ten rok bede miala, ale wyplacaja od grudnia dopiero ) i prace..:) praca w sklepie, albo jako sprzedawca, albo w magazynie, tylko w weekedny i dla studentow dziennych studiow:) pewna jeszcze nie jest, bo dopiero ide pogadac w tygodniu :) fajnie by bylo, nawet jakbym 200-300 zarabiala dodatkowo:)