Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skiereczkaaa87

plamienie miedzy miesiaczkami przy dluzszym braniu tabletek co to moze oznaczac?

Polecane posty

Gość skiereczkaaa87

Nie wiem co sie dzieje. Troche sie zanipokoilam tym. Biore tabletki Logest juz od 2 lat i peirwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo. Ani nie zapomnialam tabletki z opakowania, ani nie bralam dwoch opakowan pod rzad, i nagle dostalam jakies lekkie plamienie... jest to 6-sta tabletka z peirwszego tygodnia. Czy mam sie niepokoic? Czy to cos oznacza?? Dwa tygodnie temu bylam u ginekologa na badaniu kontrolnym i wszystko bylo ok. Strasznie sie boje . Mialam nawet robione usg jajnikow i tez wszystko bylo ok. Moze ktoras z was miala podoby problem?? bede wdzieczna za pomoc. Dodam takze ze od dwoch tygiodni sie troszke odchudzam ale nie jakos tak restrykcyjnie tylko jem normlanie ale unikma po prsotu slodyczy i zaczelam jezdzic codziennie na rowerku stacjonalrnym ale watpie zeby to mialo jakis wplyw na to. Bede wdzieczna za porady.

Gość zglos to ginekologowi
bo przy tak dlugim braniu tabletek takie plamienie nie powinno miec miejsca, no chyba ze przez te dwa lata nie robilas przerw???

Gość skiereczkaaa87
Nigdy nei robilam przerw zadnych. Moja lekarz mi powiedziala ze nie sa one potrzebne skoro dobrze toleruje te tabletki

Gość takajedna1978
ja mam to samo - tylko u mnie plaienie wystepuje 4-5 dni przed miesiaczka. jest to bardzo irytujace bo czuje sie jakbym miala okres nie 5 dni ale 10. zaczelo to sie jakies 5 miesiecy temu i powtarza co miesiac. Rozmawialam z moim lekarzem i powiedzial ze to normalne i ze reakcja kazdego organizmu na tabletki jest inna - jedne dziewczyny nie maja okresu wcale a u innych pojawia sie plamienie. biore te tabletki od 4 lat i zapytalam czy powinnam zmienic to lekarz odpowiedzial ze skoro dobrze sie na nich czuje a jedyny problem to to plamienie to powinnam dalej brac pozdrawiam