Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEOKSYRYBONUKLEINA

do złych i perfidnych kobiet

Polecane posty

Gość DEOKSYRYBONUKLEINA

czy macie ochote aby zniszczyc komus zycie? czy moze juz to zrobiłyście jezeli tak to w jaki sposob i dlaczego? DOBRE KOBIETY WON Z TEGO TOPICU!!!!!!!!!!!!!111

Gość DEOKSYRYBONUKLEINA
ze skupieniem sokoła polującego na swoją ofiarę obserwuję procesy gnilne zachodzące na moich stopach :classic_cool:

DO DEOKSYRYBONUKLIENY PO PIERWSZE JESTES ZASRANA PODSZYWACZKA A PO DRUGIE NIE PISZE SIE SCHIZOFREMIE TYLKO SCHIZOFRENIĘ NAUCZ SIE PISAC POTEM PISZ A JAK NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA NA TYM TOPICU TO W Y P I E R D A L A J!!!!!!!!! DEOKSYRYBONUKLEINA DEOKSYRYBONUKLIENA WIDAC RÓZNICE!!!

PONAWIAM TEMAT: czy macie ochote aby zniszczyc komus zycie? czy moze juz to zrobiłyście jezeli tak to w jaki sposob i dlaczego? DOBRE KOBIETY WON Z TEGO TOPICU!!!!!!!!!!!!!111

JA NIE WIERZE ZE SA SAMI DOBRZY LUDZIE OBUDZCIE SWOJE INSTYNKTY I GADAJCIE POMARANCZKI MILE WIDZIANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TA D E O K S Y R Y B O N U KL E N A NIECH IDZIE SPAC BO JA JESTEM D E O K S Y R Y B O N U K L E I N A!!!!!! ZŁE KOBIETY GDZIE JESTESCIE?