Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka25***

czy duży tłusty brzuch dyskwalifikuje dziewczyne w oczach faceta??

Polecane posty

Gość dziewczynka25***

ja mam płaski jędrny brzuch... pracuje nad nim codziennie ...ale mam pytanie czy: gruby brzuch ... wylewający może dyskwalifikować dziewczyne w oczach faceta???

Gość gfder
sam brzuch nie .Zreszta kobietom w pierwszej kolejnosci powiekszaja sie biodra a nie brzuch.

Gość gfder
wylewający może dyskwalifikować dziewczyne w oczach faceta??? taka laska moze miec wieksze szanse niz ta z płaskim brzuchem.Wszystko zalezy od osobnika.Wsrod chudych dziewczyn sa atrakcyjne jak i nie atrakcyjne .Podobnie jest z grubymi.

Gość dziewczynka25***
ale wiele facetów twierdzi że dziewczyna z wylewającym się brzuchem za spodnie nie może być atrakcyjna ...

Gość gfder
nie musi , ale moze.JA nie lece na ciało w takim stopniu jak niektorzy. Warzniejszy jest raczej umysl.TAkze dziewczyna z plaskim brzuchem moze miec mniejsze szanse u mnie niz ta z wiekszym i odwrotnie .

Gość nmjjklll
Wiesz, faceci lubią generalnie żeby kobieta miała tu i tam. Duży tłusty wylewający się ze spodni brzuch dyskwalifikuje kobietę w oczach innych kobiet. Kobiety są dużo bardziej bezwzględne dla siebie na wzajem. Zresztą - coś społecznie "duży wylewający się ze spodni brzuch" jest w ogóle dyskwalifikujący. Dla faceta może to być podniecające na zasadzie anomalii. Dla pozostałych patrzących jest to obleśne i jest wyrazem, ze kobieta nie dba o siebie.

Gość do kosmonautki
tak twierdzi dopoki nie zobaczy z 5 cm fajnego plaskiego brzucha albo nie daj Boze (dla Ciebie) sie juz zacznie do takiego przytulac . trzymaj reke na pulsie bo Twoje dni sa policzone