Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona niezle

guzki na ujściu szyjki macicy?? czy ktoś miał podobnie?

Polecane posty

Gość wystraszona niezle

Dziś wyczułam guzki na ujściu szyjki macicy. Nieżle się przeraziłam. Do lekarza umówię się tak szybko jak to możiwe ale póki co prosze o pomoc. Czy ktoś tak może miał??? Co to może być??? ja oczywiścieiod razu myślę o najgorszym :-(((( Piszcie prosze!

Gość jak to.........
jeśli to prawda to poproś o wykasowanie tego tematu dla swojego zdrowia psychicznego.Nie nakręcaj wyobraźni.Lepszym doradcą będzie lekarz.Wiem,że się boisz,ale po tym co ci tu może ktoś napisać dopiero się wystraszyć,bo wyobraźnia pracuje.....To może być wszystko,od czegoś błachego po poważną chorobę.

Gość wystraszona niezle

Gość wystraszona niezle
dzięki dzwonie do lekarza

Gość jak to.........
ja nie napisałam tego absolutnie złośliwie.Napisałam to dlatego,że kiedyś też tak napisałam o problemie,który mialam i którego się okropnie bałam.Dziewczyny mi odpowiedziały i chwała im za to ,ale ja tak się wystraszyłam i nakręciłam,że 2 dni nie jadłam i nie spałam,a potem lekarz aż śmiał się ze mnie.Okazała się ,że wszystko ok.Ale co ja przeżyłam przez 2 dni.....:(

Gość wystraszona niezle
ja Ciebie dobrze zrozumiałam naprawdę 🌻 i naprawdę próbuję się dodzwonić do lekarza bo do jutra to osiwieję